Vientitykki-palkinnon jako Business Day:ssa Lahden Messukeskuksessa 20.11.2014

Alueen B yhteisen projektin, Vientitykin, palkitsemistilaisuus vuonna 2014 järjestetään Lahdessa Business Day-tapahtuman yhteydessä 20.11.2014.

Yrityselämän erikoismessutapahtuma Business Day järjestetään jälleen Lahden Messukeskuksessa 20. marraskuuta 2014. Business Day on yritysten liiketoiminnan hoitamiseen liittyvien laitteiden, materiaalien, palveluiden ja alihankintojen erikoismessutapahtuma, joka tarjoaa pienille ja suurille yrityksille foorumin uusien asiakaskontaktien luomiseen ja verkostoitumiseen sekä näkyvyyden kasvattamiseen ja yritysyhteistyöhön. Tapahtumassa on esillä yritystoimintaa tehostavia työkaluja ja ratkaisuja organisaation kaikilta toimintoalueilta. Business Day-foorumilla kuullaan päivän aikana nimekkäiden puhujien vahvoja puheenvuoroja.

Viime vuonna Business Day -tapahtuman näytteilleasettajien ja mukana olleiden yrityserittelyjen määrä kasvoi reippaasti edellisvuodesta. Kävijämäärä päivätilaisuuden osalta kasvoi n. 50%. Tapahtuman perusteella yrittäjissä ja yrittäjyydessä on uskoa, suunta on selkeästi valoisampaa huomista kohden.

Lue lisää Vientitykki-projektista täältä.

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *