Liikut Sää -liikuntatapahtuma Hämeenlinnassa

LiikutsäHämeenlinnan Nuorkauppakamari järjesti jo toista kertaa Liikut Sää –tapahtuman loppiaisena 6.1.2015, uudella Elenia areenalla. Tapahtuman pääyhteistyökumppaneina olivat Hämeenlinnan Kaupunki ja Hämeenlinnan Liikuntahallit.

Tapahtumaan kutsuttiin mukaan Hämeenlinnan seudun liikunta- ja urheiluseuroja sekä liikunta- ja hyvinvointialan yrityksiä. Mukana tapahtumassa oli yhtensä 50 seuraa ja yritystä, joista osa oli tuttuja edellisen vuoden tapahtumasta. Lisäksi mukana oli runsaasti myös uusia yrityksiä ja seuroja.

Pääsääntöisesti seurat ja yritykset esittelivät omaa toimintaansa toiminnallisesti. Tapahtumassa oli esiintymislava, jossa seurat ja yritykset esittelivät toimintaansa kello 10 – 16 välisenä aikana. Lavalla nähtiin huikeita esityksiä sekä puheita. Kokeiluna oli myös ryhmäliikunnan demonurkkaus, joka oli menestys. Toimintaa oli myös ulkona, sillä areenan pihalta lähti liikkeelle kaksi kuumailmapallolentoa, mukanaan kaksi onnellista lennon voittanutta.

Tapahtuman kävijämäärätavoite oli asetettu 3700 kävijään ja tavoitteesta ei paljoa jääty, sillä kävijöitä oli päivän aikana noin 3100. Toimintaa oli paljon tarjolla ja vaikka kävijöitä oli pitkin päivää tasaisesti, ruuhkautuivat joidenkin ständien edustat välillä. Tapahtumasta saatu palaute on ollut huikeaa ja Hämeenlinnan Nuorkauppakamari tulee järjestämään Liikut Sää tapahtuman myös vuonna 2016.

Liikut Sää -tapahtumatiimissä olivat mukana Laura Latomäki, Sanna Parkkinen, Elise Stenroos ja Kalle Tanhuanpää. Tapahtumaa rakentamassa ja purkamassa, sekä itse tapahtumassa kamarilaisia oli loistomäärä apuna.

Teksti ja kuvat: Sanna Parkkinen