Mikkelin JC-kauden päättäjäiset

Mikkelin Nuorkauppakamari ry:n kauden 2014 päätöstä juhlittiin 13.12.2014 Ravintola Hillassa. Paikalle saapui noin neljäkymmentä kamarilaista seuralaisineen nauttimaan hyvästä ruoasta, juomasta, seurasta ja tunnelmasta. Juhlavan, mutta rentotunnelmaisen illan mittaan juhlakansaa viihdytettiin monenlaisella ohjelmalla. Etelä-Savon kauppa???????????????????????????????kamarin
toimitusjohtaja Markku Kakriainen piti juhlijoille juhlapuheen, jonka aikana Markku ehdotti uusia yhteistyömuotoja kauppakamarin ja nuorkauppakamarin välille.
Vuoden 2014 puheenjohtaja Jarkko Sanisalo piti puheen ja palkitsi ja kiitti hallitustaan kuluneesta vuodesta. Myös ansioituneita kamarilaisia palkittiin sekä puheenjohtajan että senaatin toimesta. Illan kohokohta, käätyjen vaihto, tapahtui perinteisen juhlallisesti Finlandia-hymnin soidessa. Vuoden 2015 puheenjohtaja Helena Skopa pinssitti oman hallituksensa ja tsemppasi porukan tulevan vuoden koitoksiin.
Virallisen ohjelman jälkeen juhlijoita tanssitti Tilt Tank -yhtye. Meno yltyi railakkaaksi ja monen juhlijan juhlat jatkuivat pikkutunneille saakka. Vuosi 2014 sai arvoisensa päätöksen illan aikana. Tämän jälkeen on mukava lähteä kohti uutta toimintavuotta.
Teksti: Sanni Kirmanen
Kuvat: Suvi Takkinen