Kotkassa on tekemisen meininkiä

Kuva Samuli Edelmannin joulukonsertista Kotkan kirkosta 18.12.2014

Kotkassa joulukuu meni onnistuneesti! Samuli Edelmannin joulukonsertti oli loppuunmyyty ja keräsimme ennätykselliset 1251 lahjaa paikallisille lapsille. Kotkassa aloitettiin myös uusi perinne, Senaattoriglögi! Glögille kutsuttiin uusi hallitus, senaattorit ja kunniajäsenet. Juhlimme kamarin pikkujouluja joulukuussa ja saimme kamariimme kaksi uutta kunniajäsentä: Anu Pihlaisto ja Jari Klaus.

Tammikuu on lähtenyt vauhdikkaasti käyntiin! Kamarissa vieraili Espanjasta Igualadan 2015 puheenjohtaja Cristina Martin. Näytimme hänelle Kotkan lisäksi Itä-Suomea erilaisine talviharrastuksineen. Uusi vuosi vaihtui Tallinnassa. Hallituksen kick off pidettiin katalonialaiseen tyyliin herkutellen. Kotkan kamarin kick off järjestettiin 16.1. Amarilllossa, jossa puheenjohtaja Niina Härkönen kertoi kamaritoiminnasta ja mitä kaikkea 2015 tuo tullessaan niin paikallisesti, kansallisesti kuin kansainvälisesti. Iltaa jatkettiin drinkkikoulutuksen merkeissä ja ruokailulla.

Tammikuussa Kotkan kamarilaiset pääsevät tutustumaan Kotkamills Oy:n paperitehtaaseen. JC-lounas perinnettä jatketaan joka kuun viimeisenä torstaina. Helmikuussa on luvassa puhekoulutus 12.2., jonne on kutsuttu myös Kouvolan ja Haminan kamarit. Kotkan Nuorkauppakamari toimintaa leimaa tekemisen meininki!

Teksti: Marianne Peri