Lappeenrannan vuoden 2015 puheenjohtaja sai käätynsä

Lappeenrannan Nuorkauppakamari kokoontui juhlistamaan mennyttä vuotta 2014 ja vastaanottamaan uuden vuoden 2015 perinteisessä loppiaisaaton pikkujoulujuhlassaan 5.1.2015.LPR_käädyt Ohjelmassa oli kuvamuistoja vuosien varrelta ja luonnollisesti palkintogaala. Saipa kamarimme myös yhden uuden kunniajäsenenkin. Lappeenrannan kamaria kunnioitti läsnäolollaan myös aluejohtaja Jarkko Salovaara ja kansallinen puheenjohtaja Johanna Lundán.

Illan virallinen osuus sai ansaitsemansa huipennuksen, kun Susanna Mäkiniemelä vastaanotti puheenjohtajan käädyn vuodeksi 2015. Uusi puheenjohtaja painotti haluavansa olla läsnä ja näkyä jäsenistölle. Susanna onkin aloittanut kirjoittamaan ’pressan blogia’ kamarimme nettisivuilla. Voit tutustua Susannan blogiin tästä.

Lappeenrannan Nuorkauppakamari toivottaa kaikille alueen B kamareille mitä parhainta vuotta 2015!

Teksti: Katri Pajarinen