Alueen vuosi käynnistyi Kick-Offissa Kouvolassa

WP_20150124_027

Suomen Nuorkauppakamarit ry:n Alue B:n vuosi käynnistyi 23.-24. tammikuuta Puhjonrannan leirikeskuksessa Kouvolan Valkealassa. Paikalla Kick-Off -tilaisuudessa ovat aluejohtoryhmän ja virkailijoiden lisäksi alue B:n paikalliskamareiden puheenjohtajat sekä alueprojektipäälliköt.

Kokousviikonloppu aloitettiin perjantai-iltana aluetiimin kokouksella, jossa suunniteltiin vuotta ja käytiin läpi muun muassa kaikkien aluetiimin jäsenten toimintasuunnitelmat. Lauantaina mukaan liittyivät kamareiden puheenjohtajat ja ohjelmaan kuuluu muun muassa puheenjohtajakokous, jossa vahvistetaan viime vuoden puolella tehtyjä päätöksiä. Iltapäivää jatketaan yhteisellä ulkoilulla ja leikkimielistä kisailuilla, jotta porukka pääsee tutustumaan entistä paremmin toisiinsa rennommassa ilmapiirissä.