Laskiaisrieha Kouvolassa

maenlaskua_cmykKouvolan Nuorkauppakamarin koko perheen laskiaisriehassa raittiista ulkoilmasta nautittiin isolla porukalla. Ystävänpäivänä järjestettyyn laskiaisriehaan osallistui kaikkiaan 30 henkilöä, joista lähes puolet oli lapsia. Myös aveceja oli mukana mukava määrä, sillä suurin osa konukalaisista saapui paikalle seuralaisensa tai perheensä kanssa. Tapahtumassa olikin hyvä tilaisuus tehdä tuttavuutta jäsenten perheisiin ja seuralaisiin.

Mäenlaskun lisäksi lapsille oli ohjelmassa aarteenetsintää, jossa  seitsemän oikeaa rastia etsittiin kartan avulla suunnistamalla. Palkinnoksi radan suorittamisesta (tai hyvästä yrityksestä) sai lapsille maistuvia herkkuja. Aiempina vuosina laskiaisriehaa on vietetty paikallisessa hiihtokeskuksessa, Mielakassa. Nyt tapahtuma toteutettiin toisenlaisella konseptilla. Kouvolan urheilupuisto sopi paikaksi erinomaisesti keskeisen sijaintinsa takia. Kenkäkukkulan huipulta oli hyvä laskea, perinteinen pallogrilli piti makkarat kuumina ja termarit huolehtivat, että mehu ja kahvi pysyivät lämpiminä.

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *