Alueiden A ja B yhteistä vuosikokousta vietettiin Hyvinkäällä

Maaliskuun 13-15. päivänä oli odotetun karnevaalihumun aika kun alueiden A ja B jäsenet kokoontuivat yhteiseen vuosikokoukseen Rantasipi Hyvinkään Sveitsiin. Järjestäjinä kokoukselle toimivat Riihimäen-Hyvinkään Seudun ja Helsinki-Itäväylän Nuorkauppakamarit. Sääntömääräisten kokousten lisäksi tarjolla oli laadukkaita koulutuksia tavoitekoulutuksesta verkostoitumisvinkkeihin ja kulttuurien väliseen yhteistyöhön. Kokouksessa järjestettiin myös alue B:n puhekilpailu, jonka aiheena oli ”Hyvinkäältä löytyy Krapula”

Lauantai-illan hämärtyessä vuorossa oli iltagaala karnevaalitunnelmassa, johon myös pukeuduttiin teeman mukaan. Gaalassa jaettiin myös palkinnot vuodelta 2014 edellisen vuoden aluejohtaja Tomi Jääskeläisen ja palkintopäällikkö Mira Pölläsen toimesta.

Vuoden JC – Niina Härkönen, Kotkan Nuorkauppakamari
Vuoden JC, kunniamaininta – Helena Skopa, Mikkelin Nuorkauppakamari
Paras Puheenjohtaja – Jarkko Salovaara, Kouvolan Nuorkauppakamari
Vuoden Koejäsen – Suvi Kuisma, Heinolan Nuorkauppakamari
Paras Kamaritoiminta – Hämeenlinnan Nuorkauppakamari
Paras Projekti – Veneilytapahtuma, Kotkan Nuorkauppakamari
Alueyhteistyöpalkinto – Aluevuosikokous, Haminan ja Kotkan Nuorkauppakamarit
Puhekilpailupalkinto – Tommi Issakainen, Mikkelin Nuorkauppakamari

Parhaana kokousosallistujana palkittiin Mäntsälän Nuorkauppakamari, jonka jäsenistöstä jopa 46,2% oli paikalla kokouksessa. Muiden palkintojen lisäksi ilta huipentui senaattorijuhliin kun ansaitun arvon saivat Hanna-Kaisa Koivisto Lahden Nuorkauppakamarista, Ulla Vilkman Riihimäen Nuorkauppakamarista sekä Jonna Engblom Keskuspuiston Nuorkauppakamarista.

Onnea kaikille voittajille sekä uusille senaattoreille!

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *