Alueiden A ja B yhteistä vuosikokousta vietettiin Hyvinkäällä

Maaliskuun 13-15. päivänä oli odotetun karnevaalihumun aika kun alueiden A ja B jäsenet kokoontuivat yhteiseen vuosikokoukseen Rantasipi Hyvinkään Sveitsiin. Järjestäjinä kokoukselle toimivat Riihimäen-Hyvinkään Seudun ja Helsinki-Itäväylän Nuorkauppakamarit. Sääntömääräisten kokousten lisäksi tarjolla oli laadukkaita koulutuksia tavoitekoulutuksesta verkostoitumisvinkkeihin ja kulttuurien väliseen yhteistyöhön. Kokouksessa järjestettiin myös alue B:n puhekilpailu, jonka aiheena oli ”Hyvinkäältä löytyy Krapula”

Lauantai-illan hämärtyessä vuorossa oli iltagaala karnevaalitunnelmassa, johon myös pukeuduttiin teeman mukaan. Gaalassa jaettiin myös palkinnot vuodelta 2014 edellisen vuoden aluejohtaja Tomi Jääskeläisen ja palkintopäällikkö Mira Pölläsen toimesta.

Vuoden JC – Niina Härkönen, Kotkan Nuorkauppakamari
Vuoden JC, kunniamaininta – Helena Skopa, Mikkelin Nuorkauppakamari
Paras Puheenjohtaja – Jarkko Salovaara, Kouvolan Nuorkauppakamari
Vuoden Koejäsen – Suvi Kuisma, Heinolan Nuorkauppakamari
Paras Kamaritoiminta – Hämeenlinnan Nuorkauppakamari
Paras Projekti – Veneilytapahtuma, Kotkan Nuorkauppakamari
Alueyhteistyöpalkinto – Aluevuosikokous, Haminan ja Kotkan Nuorkauppakamarit
Puhekilpailupalkinto – Tommi Issakainen, Mikkelin Nuorkauppakamari

Parhaana kokousosallistujana palkittiin Mäntsälän Nuorkauppakamari, jonka jäsenistöstä jopa 46,2% oli paikalla kokouksessa. Muiden palkintojen lisäksi ilta huipentui senaattorijuhliin kun ansaitun arvon saivat Hanna-Kaisa Koivisto Lahden Nuorkauppakamarista, Ulla Vilkman Riihimäen Nuorkauppakamarista sekä Jonna Engblom Keskuspuiston Nuorkauppakamarista.

Onnea kaikille voittajille sekä uusille senaattoreille!