Kouvola valmistautuu vuoden 2015 hallitusakatemiaan: Paikoillanne – Valmiit – Nyt!

Kouvolan Nuorkauppakamari haki ja sai Hallitusakatemian järjestelyoikeuksia teemalla “Paikoillanne – Valmiit – Nyt!” 27.-29. marraskuuta Hotelli Sommelossa Kouvolan Kuusankoskella, Kymijoen rannalla kokoontuvat koko B-alueen kamareiden vuoden 2016 hallituslaiset kouluttautumaan oman lohkonsa asioihin. Kouluttajina toimivat pääasiassa alueen kunkin lohkon päälliköt. Lisäksi ohjelmassa on yhteiskoulutuksia, pj-kokouksia ja tietysti lauantaina juhlava iltagaala, jossa juhlitaan Kouvolan NKK:n 55.vuotista taivalta.

Hallitusakatemian kokouspäällikkö Heikki Reijonen, millä mielin Kouvolassa lähdettiin tapahtumaa suunnittelemaan? Reippain ja innostunein mielin! Tänä vuonna keskusliiton teemana on ollut Kestävä Johtajuus ja lähdimme pohtimaan miten voisimme hyödyntää tätä teemaa myös Hallitusakatemiassa ja kuinka voisimme tukea johtajan kestävyyttä ja mitä tarvitaan kestävään johtajuuteen. Siitä – urheilullisuudesta ja kunnosta – ammennettiin myös teema kokoukselle.

Mitä uudet hallitusvirkailijat tästä koulutusviikonlopusta saavat?
Itselläni on takana useampikin viikonloppu näitä koulutuksia, jo niiltä ajoilta, kun nimi oli Alue-LOM. Vaikka nimi on vaihtunut, perusajatus on aina ollut sama. Viikonloppuna annetaan eväitä tulevaan vuoteen ja tavataan muita alueen vastaavassa tehtävässä olevia kamarilaisia – verkostoidutaan ja jaetaan kokemuksia. On aina helpompi olla yhteydessä toisen kamarin ihmiseen, kun hänet on tavannut edes kerran ihan kasvotusten. Kuten jo aiemmin todettiin, kouluttajina ovat aluetiimin jäsenet, joilla on yleensä jo vankkaa JC-kokemusta takanaan ja paljon tietoa asioista.

Miksi erityisesti nyt kannattaa tulla koko hallituksen voimin Kouvolan Hallitusakatemiaan?
Luonnollisesti tavoitteena on tehdä tästä paras Hallitusakatemia ikinä! Meillä on viikonloppua toteuttamassa mieletön tiimi ja paljon hyviä ajatuksia. Oikeastaan meiltä puuttuvat enää kaikki alueen hallitusvirkailijat. Ilman teidän kaikkien paikallaoloa emme ole mitään. Porukalla – järjestäjät ja osallistujat yhdessä – teemme tästä upean kokemuksen kaikille. Lämpimästi tervetuloa marraskuussa Kymijoen rannalle!

Teksti: Johanna Suomela, Kouvolan Nkk