RÄYH! HEVISAURUKSET valtaavat Kauppakeskus Stellan 31.10.2015.

Kauppakeskus Stellan Tähtitori palaa jurakauteen lokakuun viimeinen päivä kun Hevisaurukset marssivat sisään. Mikkelin Nuorkauppakamari ja Kauppakeskus Stella toteuttavat yhteistyössä 31.10.2015 lastenkonsertin, jossa esiintyy lasten suosima Hevisaurus-yhtye.

Viimeisimmän levynsä ”Vihreän vallankumouksen” 25.10.2013 julkaissut Hevisaurus-yhtye syntyi vuonna 2009 ajatuksesta tehdä laadukasta musiikkia lapsille ja lapsenmielisille. Kuusi albumia julkaissut yhtye palkittiin parhaan lastenmusiikkilevyn Emmalla ja yhtyeen levyjä on myyty yhteensä yli 150 0000 kappaletta.

Hevisaurus tunnetaan riehakkaista keikoistaan, jotka villitsevät niin lapset kuin vanhemmat. Ahkeran kiertämisen lisäksi yhtye on tehnyt neljä musikaalia ja Hevisaurus elokuva saa ensi-iltansa marraskuussa 2015. Hevisauruksen ilosanoma on levinnyt myös muualle maailmaan: yhtyeellä on dinosaurusserkut mm. Argentiinassa

Liput Hevisauruksen konserttiin tulevat myyntiin 02.05.2015 S-Stellaan Kauppakeskus Stellassa, Mikkelin ja Savonlinnan Prismaan, Savonlinnan Sokokseen sekä  Mäntyharjun ja Pieksämäen S-marketteihin. Lipuista myönnetään S-Etukortilla hintaetu.

Lisätietoja:

Mikkelin Nuorkauppakamari ry, Helena Skopa, p. 050 123 1234, Anne-Maarit Paunonen p. 040 123 1234