Tunnista Menestyjä! Vuoden Nuori Menestyjä -kilpailu alkaa elokuussa

17.8.2015          Vuoden Nuori Menestyjä-kilpailu alkaa
16.10.2015        Vuoden Nuori Menestyjä –kilpailu päättyy
11.12.2015        Vuoden Nuori Menestyjä palkitsemistilaisuus

Kokemus on osoittanut, että parhaiten menestyy kamari, joka on valinnut jäsenistönsä keskuudesta Vuoden Nuori Menestyjä -vastaavan. Hän kokoaa aktiivisen ja valppaan ryhmän, joka pitää silmänsä ja korvansa auki. Mahdollisia VNM -ehdokkaita on kaikilla paikkakunnilla. Heidän löytämisensä edellyttää yhteiskunnan tapahtumien seuraamista. Vihjeen voi saada missä tahansa – kaupan jonossa, televisiota katsellessa, seurakunnalta, paikallislehdestä, Punaiselta Ristiltä, työpaikalta jne. Ehdokkaita voi myös aktiivisesti kysellä eri tahoilta (mm yhteistyökumppaneilta), onko heillä tiedossa sopivia ehdokkaita. On hyvä muistaa, että koko Suomi on kamarien metsästysaluetta, unohtamatta kuitenkaan ulkomaita, kunhan ehdokas on Suomen kansalainen.

Mikäli omassa kamarissasi ei ole projektipäällikköä tai hallitusvastaavaa, toimii hakemuksen täyttäjän lähimpänä tukena aluekilpailupäällikkö.
Aluepäällikkö ohjeistaa hakemuksen laatimisessa ja on tukena prosessin aikana. Tarvittaessa lisätukea saa myös kansalliselta Vuoden Nuori Menestyjä -kilpailupäälliköltä.

Ehdokkaan kontaktointi ja kirjaaminen

•                          Selvitä, täyttääkö ehdokas kilpailun muodolliset vaatimukset: 18-40 -vuotias (ehdokas saa täyttää 40 vuotta kilpailuvuonna) ja Suomen kansalainen (ehdokas saa asua ulkomailla)

•                          Ennen ehdokkaan kontaktoimista, ota yhteyttä kamarisi projektipäällikköön tai tämän puuttuessa aluepäällikköön ja varmista, onko joku muu jo tekemässä henkilöstä hakemusta tai onko tiedossa, että henkilö on kieltäytynyt aiemmin.

•                          Saatuasi kamari- tai aluepäälliköltä luvan, voit ottaa yhteyttä ehdokkaaseen ja pyytää lupaa tehdä hakemus. Ota yhteyttä viipymättä, sillä ensimmäisenä ehdokkaalta luvan saanut on poikkeuksetta se, joka hakemuksen myös laatii.

Kisaan osallistuminen:
Tunnista menestyjä. Ota yhteyttä aluepäällikköön ja varmista ehdokkaan tilanne, tutustu samalla projektikäsikirjaan ja hakemuslomakkeeseen.

Ota yhteyttä ehdokkaaseen. Tee hakemus ajoissa yhdessä ehdokkaan kanssa ja palauta se ajoissa. Odota ja jännitä, ehdokkaat palkitaan joulukuussa 11.12.2015.

Järjestäkää kuukausitapahtumia, johon kutsutte alueen menestyjiä. Nostakaa menestyjiä esille paikallisella tai alueellisella kisalla, voittajat jatkavat kansalliseen kisaan.

Pitäkää ääntä menestyjistä, myös paikallismediat ovat heistä kiinnostuneita!

Lisätietoja:

Mika Nyman