B-alueen mestaruus Mikkelin kamarille

Perinteiset B-alueen mestaruuskilpailut eli BAM-kisat järjestettiin lauantaina 8. elokuuta Lahdessa. Kerrankin tänä WP_20150808_087kesänä myös ilmat suosivat ja kilpailu saatiin pelata kauniissa aurinkoisessa säässä.

Vuoden 2015 lajina oli rantalentopallo. Kilpailu pelattiin upeissa Camping Messilän rantamaisemissa neljän hengen sekajoukkueissa. Paikalle saapui myös joukkueet A-alueelta ja Senaatista – lisäksi kannustajia saatiin jopa Oulusta saakka!

Tiukan kisan voittajaksi selviytyi viimein Mikkelin Nuorkauppakamari, joka pelasi koko kilpailun suositusten mukaisesti sekajoukkueella (kaksi naista ja kaksi miestä). Voittajajoukkueessa kilpailivat Johanna Koponen, Helena Skopa, Janne Backman ja Osku Nykänen. BAM-kisojen toiseksi sijoittui Lahden Nuorkauppakamari ja kolmanneksi Imatran Nuorkauppakamari Kiteen vahvistuksella. Lämpimät onnittelut voittajille!

Kiitos BAM-yhteistyökumppanille Camping Messilälle hienoista puitteista! Perinteen mukaisesti seuraavan vuoden kisat järjestää voittajakamari haluamassaan lajissa eli ensi vuonna nähdään sitten Mikkelissä!

WP_20150808_020WP_20150808_048WP_20150808_014

Mukana olleet joukkueet

1. Lahden Nkk (Nyman, Pasanen, Peltovuori, Hovi, Salila)
2. Suomen Senaatti / Lappeenrannan Nkk (Peltovuori, Vainionpää, Joukainen, Koskinen, Pöllänen, Mäkiniemelä)
3. Kouvolan Nkk (Vesala, Salovaara, Reijonen, Jokiranta)
4. Mikkelin Nkk (Backman, Nykänen, Skopa, Koponen)
5. Imatran Nkk /Kiteen Nkk (Hakkarainen, Kinnunen, Tiainen)
6. A-alue (Koivuniemi, Tiljander, Laurila, Vaismaa)

Faktaa BAM-kisoista

BAM-kisoja on järjestetty vuodesta 2013 alkaen. Ensimmäisenä vuonna kilpailusta huolehti Lappeenranta, josta hieno palkinto lähti Mäntsälään. Lahden tiimi voitti B-alueen mestaruuden viime vuonna Mäntsälässä. Mestaruuksista taistellaan siis aina tulevan voittajajoukkueen kotikamarissa.

Aikaisempien vuosien järjestäjä kamarit ja lajit:
2013 JCI Lappeenranta – Norsupallo
2014 JCI Mäntsälä – Frisbeegolf
2015 JCI Lahti – Beach volley
2016 JCI Mikkeli

BAM_lyyti

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *