Tuottava Idea -kilpailun alue B:n palkinnot on jaettu

Tuottava Idea –kilpailun Alue B:n palkinnot jaettiin 3.9.2015 Hämeenlinnan Verkatehtaalla Raha2015 –seminaarissa. Voittajaideat jatkavat kansallisen raadin arvioitavaksi.

Alue B voittajat 2015:

Yrityssarja                               IQ MOB/ LED Suutarit Oy
Yhteiskuntasarja                    Destaclean puukivi/ Destamatic Oy
Palveluliiketoimintasarja     Sähköautoleasing/ Secto Automotive Oy

Kunniamaininnat:

ENSAVETEC –suihkuvedestä energiaa/ EST Energy Save Technologies OyPalkintoja jakamassa olivat alueraadin puheenjohtaja Yrjö Koskinen, Kanta-Hämeen aluevastaava, Finnish Business Angels Network (FiBAN) ja alueprojektipäällikkö Krista Mikkonen. Palkintokimput tarjosi Viipurintienkukka.

tuottavaidea_pieni

Kuvassa palkitut Verkatehtaalla palkintojenjaossa 3.9.2015. Henkilöt ylhäältä alkaen: Sami Nummela, Helena Skopa, Lotta Turunen, Secto Automotive Oy: Stefan Henkola, Jere Riivari, Kalle Kare, Led Suutari Oy: Miikka Liimatainen, Risto Koponen, Sami Haanpää, EST Energy Save Technologies Oy:n puolesta Saara Liukkonen, Destamatic Oy: Kimmo Rinne, Matti Hallinen.

Teksti ja kuva: Krista Mikkonen

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *