Mikkelissä päivitetään strategiaa

kuvastrategiaBMikkelin nuorkauppakamarin strategiakausi päättyy vuodenvaihteessa ja on tullut aika luoda katseita taas muutamaksi vuodeksi eteenpäin.

On ilo huomata, että ne visiot ja toimenpiteet, joita edellisessä strategiaprosessissa luotiin, ovat toteutuneet tai ainakin hyvin lähellä toteutumista. Alkusyksystä starttasimme työn entisen puheenjohtajamme, nykyisen Lahden senaattorin Hanna-Kaisa Koiviston johdolla inspiroivassa ympäristössä Etelä-Savon luonnon keskellä. Työtä on jatkettu syksyn aikana ja tavoitteena on saada työ valmiiksi ja hyödynnettäväksi loppuvuoden aikana.

Meillä on projektissa mukana innovatiivinen, innokas ja tehokas tiimi, jonka työskentelyn lomassa laulu ja nauru raikaa ja tulosta tulee. Tärkeän työn ohessa opimme paljon asioita kamaritoiminnasta, asuinympäristöstämme, tiimityöstä ja myös toisistamme. Teemabiisiksemme on muodostunut prosessin aikana Antti Tuiskun ”keinutaan”, joten tästä eteenpäin mikkeliläiset keinuvat kohti vaikuttavampaa tulevaisuutta.

Teksti: Helena Skopa
Kuva: Hanna Airas