Alue B:n rapujuhlia vietettiin Kotkassa 17.10

rapujuhlat2Rapujuhlallisuuksissa Kotkassa oli mukana nuorkauppakamarilaisia kolmestatoista eri kamarista, 12 senaattoria ja vieraita aina Kotkan twinning kamarista Tallinnasta asti! Juhlien emäntä ja Kotkan kamarin puheenjohtaja Niina Härkönen myöntää että unettomat yöt ennen tilaisuutta olivat sen arvoiset. Rapujuhlat olivat menestys!

Ennen varsinaista juhlatilaisuutta pidettiin vaalikokous, jossa valittiin hallitus vuodelle 2016. Puheenjohtajana kokouksessa toimi senaattori Mikko Vuorio #48162. Lämmin kiitos vierailusta Mikolle!

Senaattori Ulla Parviainen #64981 opasti miten ravut sai taipumaan ruokailijan tahtoon, sekä miten sotkuisesta puuhasta voi siisteysintoilijakin saada mielihyvää. Ulla haastoi juhlijat asettelemaan saaliinsa lautaselle hyvään järjestykseen, parhaimmalle oli luvassa palkinto. Kauneimmin rapujen päät reunustivat avec Tero Helveen lautasta!

Syönnin lomasta ilmoille kajahti snapsin saattelemana reippaita lauluja, välillä suomeksi ja välillä ruotsiksi. Kuultiinhan sitä yksi myös viroksi! Komeimman ja kantavimman laulun esitti kuitenkin puheenjohtajien pöytä!

Rapujuhlissa oli ennätysmäärä senaattoreita, kaksitoista kappaletta! Tässä he ovat senaattorinumerojärjestyksessä:

#48162 Mikko Vuorio
#58859 Jarmo Nevalainen
#63272 Jussi Ollila
#64060 Juha Korhonen
#64981 Ulla Parviainen
#67204 Merja Naroma
#68257 Merja Simoska
#69982 Jami Holtari
#70503 Saara Liukkonen
#70510 Jukka Vainionpää
#74558 Timo Wallenius
#74544 Heli Nykänen

Senaattorit(kin) tuntuivat viihtyvän juhlissa! ”Minulle ja vaimolleni tilaisuus nosti muistot pintaan niistä monista mukavista kammaritapahtumista joihin aikanaan osallistuimme.” Mikko Vuorio # 48162

”Kiitos tuhannesti organisoimallesi ryhmälle ja erityisesti Sinulle mahtavista rapujuhlista! Eilenkin vielä kehuimme tutuille upeasti järjestettyjä juhlia! Hyvää Syksyä ja draivia Kotkan kamarille” toivotellen Sari ja Jussi Ollila #63272

Jami Holtari #69982 ja Jukka Vainionpää #70510 paketoi hulvattomassa puheessaan yhteiskunnallisesti tärkeimmät asiat poikki ja pinoon, sekä jakoivat illan odotetuimman arvon, joka oli tietysti senaattoriarvo mallia Heli Nykänen #74544.

rapujuhlat1Rapujen päälle syötiin vielä mahat killilleen kulmakunnan maukkainta barbeque-ruokaa, jonka valmisti senaattori Jarmo Nevalainen #58859. Bilebändi Ihme4set pitivät huolen, että jokainen JC pyörähti tanssilattialla!

Rapujuhlat olivat järjestäjilleen suuri ponnistus, mutta niiden unohtaminen ponnistuksista huolimatta on täysin mahdoton!

Teksti: Marianne Peri
Kuvat: Antti Ahola