Päivä Johtajana tempausta vietettiin Mikkelissä viikolla 47

PaivajohtajanaPäivä Johtajana tempaus toteutettiin 16.11.-20.11. välisenä aikana, johtajien valitsemina päivinä. Mukaan lähti huima joukko eri alojen johtajia, jotka esittelivät työtään nuorille yhden arkipäivän ajan.

Viimeisin tilanne ei tähän ehtinyt, mutta kirjoitteluhetkellä mukanaolon olivat vahvistaneet seuraavat johtajat:

• Etelä-Savon Yrittäjien toimitusjohtaja Mirja Haavikko
  • Mikkelin kaupunginjohtaja Timo Halonen
  • Osuuskauppa Suur-Savon toimitusjohtaja Heikki Hämäläinen
  • Mikkelin kaupungin kulttuurijohtaja Marita Kajander
  • Mainostoimisto Kixit Oy:n toimitusjohtaja Vesa Kärkkäinen
  • Maamerkki Infra Oy:n toimitusjohtaja Jarmo Kemppainen
  • Kangasniemen kunnanjohtaja Johanna Luukkonen
  • RL-Huolinta Oy:n toimitusjohtaja Nina Rasola
  • Etelä-Savon Koulutus Oy:n hallintojohtaja ja tuleva toimitusjohtaja Arja-Leena Saastamoinen
  • Etelä-Savon maakuntaliiton hallinto- ja kehittämisjohtaja Mervi Simoska
  • Mikkelin kaupungin Solmu-projektin projektipäällikkö (ja meidän pressamme) Helena Skopa
  • Mikalo Oy:n toimitusjohtaja Hannu Sormunen

Nuorilla oli mahdollisuus päästä tutustumaan heidän työpäiväänsä ja muutama oma-aloitteinen nuori oli lähtenyt seuraamaan tutun johtajan työpäivää, tätä kautta mukana olivat myös Jarnon Kulta Oy, Länsi-Savo Oy ja K-Citymarket!

Kiitokset kaikille tempaukseen osallistuneille ja projektissa avustaneille!

Erityiskiitos Saara Liukkoselle ja Helena Skopalle – teidän ansiosta meillä oli näin mahtava johtajajoukko mukana!

Teksti: Tiina Ylönen