EC 2016 lähestyy, kulisseissa tapahtuu!

EC2016_logo_400x400Suomessa kesäkuussa 2016 järjestettävän Eurooppa-kokouksen valmistelut etenevät ja kulisseissa tapahtuu jatkuvasti valtava määrä asioita! Kokouksen järjestelyistä vastaa Tampereen Nuorkauppakamari. Keynote-puhujaksi on varmistunut Peter Vesterbacka, ja pääyhteistyökumppaniksi Pernod Ricard eli mm. kokouksen juhlajuomana on Mummin shampanjaa!
”On ollut hienoa huomata kuinka EC 2016 on koettu koko Suomen yhteiseksi Eurooppa-kokoukseksi ja kuinka kaikki Suomen JC:t ovat olleet tarjoamassa apuaan kokousjärjestelyissä. Yhdessä taklaamme haasteet ja teemme sellaisen Eurooppa-kokouksen, joka ei unohdu koskaan!” – Toni Rantanen, COC Director.
Miten voit auttaa? Rekisteröidy nyt!
Voit auttaa yhteisessä EC-ponnistuksessa rekisteröitymällä mukaan heti. JCI on asettanut tavoitteen, että tämän vuoden loppuun mennessä rekisteröityneitä olisi 600 – 800. Kun rekisteröidyt nyt ja valitset maksutavaksi PDF-laskun, niin voit maksaa laskun vuoden loppuun mennessä. Early bird -hinta vuoden loppuun mennessä rekisteröityneille on 350 € ja sen jälkeen hinta popsahtaa 400 euroon. Rekisteröitymiseen pääset tästä: http://ec2016.fi/registration/
 
Mukaan tarvitaan myös lisää country managereja ja muita apukäsiä – mikäli EC-tehtävät kiinnostavat, ota yhteyttä kokouspäällikköön tai apulaiskokouspäälliköihin. Yhteystiedot löydät täältä: http://ec2016.fi/contact/
 
Tarkasta lisäksi EC 2016:n virallinen musiikkivideo, ja kutsu sen avulla kotimaiset sekä kansainväliset JC-ystäväsi mukaan: https://www.youtube.com/watch?v=N80wRoauqQY&feature=youtu.be
 
PS. Seuraathan EC:tä jo:

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *