Vuoden 2016 hallitukset kouluttautuivat Kouvolassa

Marraskuun viimeisenä viikonloppuna järjestettiin Kouvolassa hotelli Sommelossa perinteinen hallitusakatemia, jossa alue B:n kamareiden hallitukset pääsivät kouluttautumaan tulevan vuoden virkoihinsa ja tutustumaan niin kollegoihinsa kuin muihinkin alueen kamarilaisiin.

Perjantai-ilta alkoi vuoden 2015 puheenjohtajakokouksella, minkä jälkeen luvassa oli vuoden 2016 puheenjohtajakokous. Ensimmäisen kokouksen aikana osa porukasta pääsi hilpeään tunnelmaan naurujoogan avulla.

WP_20151128_015Lauantaina kouluttautumaan saapui kymmenittäin kamarilaisia ympäri aluettamme. Aamu aloitettiin aluejohtaja 2015 Jarkko Salovaaran ja aluejohtaja 2016 Ari Pöyhösen avaamina ja saimme kuulla hieman alueemme tulevaisuudesta ja visiosta vuodelle 2020. Lisäksi päivään kuului virkakohtaisten koulutusten lisäksi muun muassa hallituspeliä ja myyntikoulutusta.

Hallitusakatemian ilta huipentui Kouvolan Nuorkauppakamarin 55-vuotisjuhliin, jossa aluejohtajan käätyjen vaihdon lisäksi jaettiin palkintoja vuodesta 2015. Aluejohtaja Jarkko Salovaara palkitsi seuraavat henkilöt ja/tai kamarit:

• Vuoden 2015 paras alueprojektipäällikkö: Krista Mikkonen (Riihimäen – Hyvinkään Seudun Nkk)
  • Paras Tuottavan Idean toteutus: Lahden Nkk, projektipäällikkö Henri Veijola
  • Paras Päivä Johtajana –toteutus: Imatran Nkk
  • Paras Vuoden Nuori Menestyjä –toteutus: Mikkelin Nkk.
  • Paras Vientitykki-toteutus: Lahden Nkk
  • Vuoden Kouluttautuja 2015: Antti Koskinen (Lappeenrannan Nkk)
  • VP: n erikoispalkinto aluehenkeä nostaneesta tapahtumasta: Aluerapujuhlat, Kotkan Nkk
  • Alueen Vuoden Kipinä: Pirjo Rinnepelto (Lappeenrannan Nkk)
  • Vuoden Repäisevä teko: Lahden Nkk

Käädyt

Vuoden 2016 aluejohtaja Ari Pöyhönen sai käädyt kaulaansa.

Kouvolan Nuorkauppakamariin saatiin viime viikonloppuna myös kaksi uutta senaattorin arvoa. Lauantai-iltana Kouvolan Nuorkauppakamarin 55-vuotisjuhlissa senaattorin arvon saivat pitkän linjan kamarilaiset Satu Temonen #74661 ja Katriina Vesala #74543.

senaattorit1