Mikkelin Nuorkauppakamari ry sai kolme uutta senaattoria sekä yhden uuden kunniajäsenen

mikkelin senaattoritMikkelin Nuorkauppakamarin kauden päätöksessä 12.12. Mikkelin Teatterin pienellä näyttämöllä sai senaattoriarvon kolme entistä Mikkelin Nuorkauppakamarin puheenjohtajaa. Lisäksi juhlassa myönnettiin yksi kunniajäsenyys.

Senaattorinarvon saivat Ulla Hansmann, Helena Skopa ja Päivi Väisänen

Senaattorin arvonimen saajat ovat Suomen Nuorkauppakamarit ry:n toiminnassa ansioituneista nuorkauppakamarilaisia, joille Junior Chamber International -maailmanjärjestö on myöntänyt senaattoriarvon. Senaattoriarvo on järjestön korkein kiitos tehdystä työstä. Uudet senaattorit ovat Ulla Hansmann, Helena Skopa ja Päivi Väisänen.

Kaikki kolme uutta senaattoria ovat toimineet aktiivisesti nuorkauppakamarissa yli kymmenen vuoden ajan niin Mikkelissä, alueella kuin kansallisestikin. Kaikki kolme ovat myös osallistuneet aktiivisesti järjestön tarjoamiin koulutuksiin ja kokouksiin maailmalla. Helena Skopa on myös Euroopan paras nuorkauppakamarilainen 2014.

Kunniajäseneksi Sanna Pietiäinen

Kunniajäsenyys myönnetään henkilöille, jotka ovat omalla toiminnallaan edistäneet merkittävästi kamarin omaa toimintaa. Uusi kunniajäsen on kautta aikain Mikkelin Nuorkauppakamrin 13.  Kunniajäsen Sanna Pietiäinen on ollut toiminnassa vuodesta 2008 ja hän on ollut aktiivisesti mukana etenkin Mikkelin omassa toiminnassa.