Liikut Sää yhdisti seurat ja harrastajat

Liikutsää 1JCI Hämeenlinna järjesti Liikut Sää –tapahtuman Elenia Arenaalla loppiaiskeskiviikkona 6.1.2016. Kävijämäärä oli odotetunlainen. ”Kelit olivat poikkeuksellisen kylmät ja lisäksi kaupat olivat poikkeuksellisesti auki myös loppiaisen, mutta pääsimme kuitenkin kävijätavoitteeseemme” kertoo Liikut Sään projektipäällikkö Risto Ahorinta.
Useimmista messutapahtumista poiketen lajeja pääsee Liikut Säässä kokeilemaan itse. Lisäksi tapahtuma on niin seuroille kuin kävijöillekin ilmainen.

Tänä vuonna tapahtumassa kerättiin myös aktiivisesti palautetta niin kävijöiltä kuin toimintaansa esitelleiltä seuroilta ja yrityksiltäkin. Kävijät antoivat tapahtumalle arvosanaksi 4,1/5, ja näytteilleasettajilta saatiin lähes poikkeuksetta positiivista palautetta. Ensi vuonna tapahtumaa kehitetään ja uudistetaan edelleen saadun kävijäpalautteen pohjalta.

Hankkeen tausta:
Hämeenlinnan Nuorkauppakamari ry järjestää yhteistyössä Hämeenlinnan kaupungin kanssa Liikut Sää -tapahtuman, jonka ideana on yhdistää alueen seurat ja ihmiset yhteen ilmaistapahtumassa. Hämeenlinnan Nuorkauppakamari haluaa osaltaan tukea terveitä elämäntapoja ja Hämeenlinnan alueen seuratoimintaa. Liikut Sään tarkoituksena on myös antaa matalan kynnyksen ensikosketus eri lajeihin tarjoamalla helppo tapa kokeilla useaa eri lajia yhdessä tapahtumassa.

Lisätiedot:
Tapahtuman www-sivut: www.liikutsaa.fi/