YKSI-KAKSI-AJA!

Tiukan kisailun voittoon ajoi Kiteen Nuorkauppakamarin Vesa Tiainen.

Lahden Nuorkauppakamarin maaliskuun kuukausitapahtumassa tutustuttiin Lahti Karting Centerin tiloihin sekä otettiin mittaa toisista ajoradalla.

Ajamassa oli yhteensä 16 kamarilaista ja kisailussa ajettiin kolmessa ryhmässä. Kisa pidettiin aikaajotyyliin ja ryhmän kaksi nopeinta kuskia pääsi finaaliin.

Voittoon ajoi komeasti Kiteen Nuorkauppakamarin Vesa Tiainen! Hyvin ajoivat myös toiseksi ja kolmanneksi tulleet Niko Rantala ja Aki Keskitalo.

Kisailun jälkeen Lahti Karting Centerin yrittäjä Petteri Redsven esitteli Kartin Centerin muut tilat, jotka tarjoavat aivan mahtavat puitteet esimerkiksi yrityksen virkistyspäivälle tai illanviettoon. Rakennuksesta löytyy mm. kokoustilat ja uusitut saunatilat takkahuoneineen ja palvelu pelaa varmasti.

Pistäkääpä korvan taakse!