Nyt etsitään Vuoden Nuorta Menestyjää!

vnm

 

Tunnetko nuoren menestyjän tai haluaisitko tutustua häneen?

Vuoden Nuori Menestyjä -kilpailun avulla on mahdollisuus verkostoitua, tutustua uusiin tai tiivistää yhteistyötä nykyisten yhteistyökumppanien kanssa tai vaikka järjestää seminaari tai jokin muu projekti. Yksinkertaisimmillaan osallistua voi laatimalla ainoastaan kilpailuhakemuksen. Kilpailun avulla tuodaan positiivista julkisuutta nuorkauppakamareille ja sen tarjoama sateenvarjo antaa useita eri mahdollisuuksia niin kamarille kuin yksittäisille jäsenille ja näitä kannattaa ehdottomasti hyödyntää. Osallistuminen kannattaa, sillä kaikkien vähintään kaksi hakemusta lähettäneiden kamarien kesken arvomme yllätyspalkinnon. Lisätietoa kilpailusta saat kilpailun aluepäälliköltä ja/tai osoitteesta http://nuorimenestyja.fi 

Kilpailun tavoitteena on nostaa esille nuoria menestyjiä ja kannustaa nuoria menestymään. Kilpailuaika on 22.8. – 21.10.2016, mutta ehdokasvarauksia voi ja kannattaa tehdä vaikka heti. Varaamalla ehdokkaan varmistat, että juuri Sinä pääset haastattelemaan ja tekemään hakemuksen kyseisestä henkilöstä. Ehdokasvarauksen voit jättää kilpailun aluepäällikölle sähköisen lomakkeen tai sähköpostin avulla. Lisäksi aluepäällikön puoleen voi kääntyä kaikissa kilpailuun tai sen tarjoaman sateenvarjon alla toteutettaviin projekteihin liittyen. Tarvittaessa kamareille voidaan myös järjestää kilpailuun liittyvää koulutusta ja/tai tulla vierailemaan kamarin järjestämässä tapahtumassa, jossa VNM kilpailu on esillä.

Yhteistyöterveisin,
Kilpailupäällikkö, Alue B
Sami Nummela
sami.nummela@ssab.com
050 315 8703

vnj_koodi

Tämän QR-koodin avulla pääset tekemään sähköisen ehdokasvarauksen!

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *