Vientitykki 2016 -yrityksen etsintä starttaa!

Vientitykki-kilpailu on käynnissä 15.5. - 30.9.2016

Vientitykki-kilpailu on käynnissä 15.5. – 30.9.2016

Toimiiko yrityksesi vientimarkkinoilla? Olisiko jo aika saada siitä tunnustusta?

Vientitykkipalkinto on perustettu huomion kiinnittämiseksi viennin tehostamiseen ja yrittäjälle keinoksi tehdä itseään tunnetuksi. Vientitykkipalkintoa on jaettu jo vuodesta 1984.

Vuonna 2015 palkinnon voitti lahtelainen yritys Teknoware Oy.

Tänä vuonna kilpailuaika on 15.5. – 30.9.2016 ja palkinto luovutetaan syksyllä myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana jossain tärkeässä bisnestapahtumassa alueella.

Kilpailuun voivat osallistua kaikki kilpailualueen vientiyritykset kokoon katsomatta. Palkinnon avulla voidaan antaa tunnustusta myös vientikaupassa ansioituneelle henkilölle. Kilpailuun jätetyt hakemukset käsitellään ehdottoman luottamuksellisina eikä niiden sisällöstä anneta tietoja ulkopuolisille.

Hakemuksen voi jättää jokainen kilpailualueella toimiva vientiyritys, joka ei ole vielä saanut Vientitykki-palkintoa.  Hakemuslomake täytetään verkossa. Kilpailuajan jälkeen palkintoraati kokoontuu käsittelemään hakemukset ja valitsemaan voittajan.

Vientitykki-kilpailun järjestää Suomen Nuorkauppakamarit ry:n alue B.

Lisätietoja kilpailusta saa nettisivuilta http://b.nuorkauppakamarit.fi/vientitykki/ tai alueprojektipäälliköltä:

Christoffer Hansson

hanssonbc@gmail.com