Start-koulutusta Kotkassa

ktk_start_mennyt_2

Helteisenä kesäkuun torstaina toistakymmentä uutta tai tulevaa koejäsentä Kotkan ja Kouvolan alueelta tuli paikalle legendaariseen Meriniemeen kuulemaan Kotkan kamarin puheenjohtajan Niinan ja Kouvolan kamarin Heikki Reijosen vetämää Start-koulutusta. Paikalle saatiin myös kotkalainen senaattori Teppo Sainio #35492.

Niina ja Heikki kertoivat todella kattavasti perustiedot nuorkauppakamaritoiminnasta ja omia kokemuksia pitkistä kamariuristaan. Teppo hauskuutti väkeä kertomalla mielenkiintoisia ja värikkäitä tarinoita Kotkan kamarin toiminnasta vuosikymmenien takaa. Kysymysten määrästä päätellen kiinnostusta toimintaa kohtaan on ilmeisen paljon ja poikipa tilaisuus peräti neljä uutta koejäsenhakemusta Kotkaan 🙂

Teksti ja kuvat: Heikki Mutikainen/Kotkan Nuorkauppakamari

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *