Kotkassa tutustuttiin golfin saloihin!

Kamarilaisia Kotkasta, Mäntsälästä, Lahdesta, Kouvolasta ja kokoontui Kotkaan perehtymään golfin saloihin

Kamarilaisia Kotkasta, Mäntsälästä, Lahdesta, Kouvolasta ja Haminasta kokoontui Kotkaan perehtymään golfin saloihin

Helteisenä heinäkuun iltana innokkaat golfarit Kotkan, Haminan, Mäntsälän, Kouvolan ja Lahden kamareista kokoontuivat Mussalon Kotka Golf Centeriin tutustumaan lajin saloihin Kymen Golfin PGA Pro Tommi Nousiaisen johdolla. Parin tunnin aikana kuultiin aluksi lyhyt esittely lajista ja Kymen Golfin seuratoiminnasta sekä hieman myös golfkentän toiminnan pyörittämisestä, sillä Tommi toimii valmennustoiminnan ohella myös seuran toiminnanjohtajana ja kenttäyhtiön toimitusjohtajana.

Tämän jälkeen siirryttiin itse asiaan eli lajikokeilun pariin palloja rangella löyden sekä puttailemalla harjoitusviheriöllä. Ilta jatkui vielä klubin terassilla ja saunatiloissa valmistautuen jo loppuviikosta häämöttäviin Kotkan meripäiviin.

Teksti ja kuvat: Heikki Mutikainen/Kotkan nuorkauppkamari

Golf-tutustuminen