Hämeenlinnan kansallinen vaalikokous loistaa!

Kansikuva_HML

Alue B on saanut aluevaalikokouksen pakettiin ja seuraavaksi kokoustetaan Hämeenlinnassa. Kokouspäällikkö Kalle Tanhuanpään johdolla, viiden kamarin luotsaamana, mennään kohti loistavaa tulevaisuutta. Vuoden isoin kansallinen tapahtuma kolkuttelee jo ovella, sillä Aulangon maisemissa verkostoidutaan ja juhlitaan 14.-16.10.2016.

Keynote –puhujat katsovat tulevaisuuteen. Tubecon-tapahtuman perustaja, tuottaja, konsultti Risto Kuulasmaa valottaa, miksi nuorten johtajien ei kannata jäädä paikoilleen. Avaruustähtitieteen pfofessori Esko valtaoja kertoo hirtehisellä huumorilla tulevaisuuden askelmerkeistä. OnniBusin perustaja, Tuupin toimitusjohtaja Pekka Möttö johdattelee meidät out-of-the-box –ajatteluun omalla tarinallaan.

folio

Tämän kokousviikonlopun juhlat tullaan muistamaan! Perjantaina tulojuhlassa teemana on folio (Fiilistele Olennaisen Lumouksen Ihmeellisessä Outoudessa). Pukeudu avaruudellisen ainutlaatuiseen asuun! Lauantain gaalassa nautitaan laadukkaasta ruoasta ja päästään kuulemaan Poets of the Fallin julkaisuja niin vanhemmilta kuin tämän kuun lopussa ilmestyvältä levyltäkin. Olemme siis osa maailmankiertuetta!

Viikonloppu on täynnä laadukkaita koulutuksia. Tulevan vuoden kansalliset tekijät valitaan täällä. Vaalihuumaa on siis tiedossa! Tutustu kokoukseen ja rekkaroidu sivuillamme www.loistavatulevaisuus.com. Seuraa myös ajankohtaisia tiedotteita fb-sivuillamme: JCI Finland – kansallinen vaalikokous 2016.

potf-juliste

Sanna-Leena Linna