Liikut Sää neljättä kertaa Hämeenlinnassa

Liikutsää 1

Hämeenlinnan alueen seuratarjontaa ja liikunta-alaa laajemminkin esittelevä Liikut Sää järjestetään loppiaisena 2017 jo neljättä kertaa.  JCI Hämeenlinnan järjestämä tapahtuma on kasvanut vuosi vuodelta ja ensi loppiaisena myös Hämeen Sanomien loppiaistapahtuma järjestetään saman katon alla. Vuoden 2017 tapahtumaan tavoitellaan jopa 4000-4500 kävijää.
Useammista messutapahtumista poiketen lajeja pääsee Liikut Säässä kokeilemaan itse, ja toiminnallista tekemistä on koko perheelle. Hämeen Sanomien Loppiainen täydentää tapahtumaa erityisesti ohjelmalla perheen pienimmille ja näyttävillä lavaesityksillä. Tapahtuma on aiempien vuosien tapaan niin seuroille kuin kävijöillekin ilmainen.

”Hämeenlinnan Nuorkauppakamari haluaa osaltaan tukea terveitä elämäntapoja ja Hämeenlinnan alueen seuratoimintaa.  Liikut Sään tarkoituksena on myös antaa matalan kynnyksen ensikosketus eri lajeihin tarjoamalla helppo tapa kokeilla useaa eri lajia yhdessä tapahtumassa”, Liikut Sää 2017:n projektipäällikkö Sini Tuominen kertoo.

Kuva ja teksti: Risto Ahorinta, Hämeenlinnan nuorkauppakamari