Nuorkauppakamareiden Jääkiekkomestaruus 2018

Nuorkauppakamareiden jääkiekon mestaruusturnaus pelataan Hämeenlinnassa lauantaina 3.2.2018!

Päivän aikana on luvassa huikeita ja jännittäviä otteluita rehtiin JiiCee henkeen, upeita cheerleadereitä, aina niin mahtava chippendales, hyväntekeväisyyttä Hope-yhdistyksen ja Icehearts Ry:n hyväksi, 3 ruokalajin päivällinen, ihan oikea Liiga-ottelu: HPK-HIFK, sekä tietenkin Hockey-jatkot!

Tämän kaiken saat nyt uskomattomaan JiiCee hintaan: 30 Euroa, riippumatta siitä osallistutko tapahtumaan pelaajana tai katsojana!

Ensimmäiset ottelut pelataan klo 08.00 ja turnaus päättyy klo 15.00, jonka jälkeen päivällinen tarjoillaan alk. klo 16.00 ja illan liiga-ottelu HPK – HIFK klo 17.00. Illan päättävät Hockey-jatkot ravintola Skogsterissa alkaen klo 21

Ilmoittaudu tapahtumaan mukaan NYT sillä paikkoja on rajoitetusti ja ilmoittautuminen sulkeutuu 20.1.2018
Mukaan tapahtumaan pääset niin pelaajana, valmentajana, cheerleaderinä tai ihan vain katsojana. Myös seuralaiset ovat tietenkin tervetulleita mukaan tapahtumaan, mutta muistathan ilmoittaa heidät myös erikseen oheisen lomakkeen kautta.

LINKKI: Ilmoittautumislomake