Alue B Perhepäivä Tykkimäellä 19.7.2018

Järjestämme yhdessä Alue B:n pääyhteistyökumppani Tykkimäen kanssa iloisen ja ratkiriemukkaan Alue B:n perhepäivän torstaina 19.7.2018 klo 12.00 alkaen Tykkimäen huvipuistossa Kouvolassa! Päivän aikana saamme nauttia Tykkimäen tarjoamista elämyksistä, iloisesta tunnelmasta, loistavasta seurasta sekä päivän päättävästä aina niin upeasta Jenni Vartiaisen konsertista. Puisto aukeaa klo 12.00, konsertti klo 20.00. Taikuri klo 15 ja klo 18.00. Ohjelmaan voi tulla tarkennuksia myöhemmin.

Alue B:n pääyhteistyökumppani Tykkimäki tarjoaa Nuorkauppakamarilaisille huvipuistorannekkeen sekä Jenni Vartiaisen konsertin ainutlaatuiseen JCI-hintaan 29 euroa / ranneke ja alle 120 senttisille 23 euroa. Kaikki koejäsenet, jäsenet, foundationilaiset, kunniajäsenet ja senaattorit perheineen, aveceineen ovat tervetulleita mukaan tapahtumaan!
Iloisen huvipuistopäivän päätteeksi lavalle nousee iki-ihana Jenni Vartiainen n. klo 20.00! Konsertti sisältyy rannekkeen hintaan.

Liput varataan ennakkoon Lyyti-ilmoittautumisen kautta 1.7.2018 mennessä. Rannekkeet lunastetaan tapahtumapäivänä huvipuiston portilta. Ilmoittautumiset TÄSTÄnull

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *