Alueakatemia ja BAM-kilpailu kutsuu kamarilaisia Kouvolaan

Elokuussa nuorkauppakamarilaiset kohtaavat Kouvolassa Alueakatemian ja BAM-kisan merkeissä. Puheenjohtajien ja valmistautuvien puheenjohtajien kouluttautuessa muille on luvassa yllätysohjelmaa.

Alueakatemia ja BAM-kilpailu eli B-Alueen Mestaruuskilpailu järjestetään tänä vuonna Kouvolassa lauantaina 25.8. Alueakatemia on osa johtajuuspolkua ja se on tarkoitettu puheenjohtajille (PRES) ja valmistautuville puheenjohtajille (DP). BAM-kilpailu on alueen oma mestaruuskilpailu, jossa laji vaihtelee vuosittain ja järjestelyvastuu on aina kilpailun viimeksi voittaneella kamarilla.

Puheenjohtajien kouluttautuessa muille kamarilaisille on omaa ohjelmaa. Itse päivän sisältö on yllätys. Vinkiksi kerrottakoon, että luvassa ei ole urheilua, vaikka jäätä rikotaankin. Ohjelma sopii ihan kaikille ikään ja kuntoon katsomatta.

Alueakatemia ja päiväohjelma päättyvät noin klo 16 mennessä, jonka jälkeen käynnistyy BAM-kilpailu. BAMin laji on tänä vuonna niin ikään yllätys. Kilpailutiimit muodostuvat neljän hengen joukkueista ja kisassa pärjäävät nokkelat, nopeat ja onnekkaat. Omaa tiimiään voi tarvittaessa täydentää naapurikamarin osallistujilla tai vaikkapa toisen alueen edustajilla. Sään salliessa kisa käydään ulkona, sateen sattuessa sisätiloissa.

Tapahtuma on avoin kaikille nuorkauppakamarilaisille alueeseen katsomatta. Mukaan ovat tervetulleita koejäsenet, jäsenet, senaattorit, kunniajäsenet ja avecit. Lapset ovat tervetulleita päiväosuuteen ja BAM-kisaan, mutta iltaosuus on vain aikuisille.

Osallistumismaksu 25 euroa sisältää koko lystin: aamu- ja iltapäiväkahvit, lounaan, ohjelman, BAMin ja iltaohjelman virvokkeineen.

Alueakatemia ja BAM-kilpailu Kouvolassa lauantaina 25.8. klo 9.30 alkaen.
Lisätietoja ja ilmoittautumiset: konuka.fi/projektit/alueakatemia-ja-bam-kilpailu