Vuoden 2018 Alue B Vientitykkiä etsitään jälleen!

Vientitykin kilpailulomake on avattu!

Suomi elää viennistä. Siksi Suomen Nuorkauppakamarit ry:n B-alueen kamarit ovat järjestäneet Vientitykki-kilpailua jo vuodesta 1984. Kilpailussa haetaan kansainvälisesti menestynyttä yritystä kokoon katsomatta. Palkinto perustettiin huomion kiinnittämiseksi viennin tehostamiseen ja merkitykseen.

Kilpailualue noudattaa B-alueen rajoja. Kilpailuaika on 15.10 – 15.11.2018. Projektilla haetaan vuosittain palkittavaa yritystä ja /tai henkilöä. Vientitykki-palkinnon saajan valinnassa huomioidaan yrityksen aikaisempi vientitoiminta, viennin jatkuvuus ja toiminnan kannattavuus, uudet aluevaltaukset, uudet tuotteet, vietyjen tuotteiden määrä ja laatu, viennin Suomea tunnetuksi tekevä arvo ja viennin muu julkisuusarvo.

Vuosittain jaetaan vain yksi palkinto. Samasta ansiosta jaetaan palkinto vain kerran. Palkintoraati voi harkintansa mukaan jakaa kunniamainintoja.

Edelliset voittajat eivät voi siis enää osallistua kilpailuun. Listaus edellisistä voittajista löytyy: http://b.nuorkauppakamarit.fi/vientitykki/aikaisemmin-palkitut/

Suora linkki kilpailulomakkeeseen: https://fs24.formsite.com/Taru/form4/index.html

Lisätietoja:

Sami Savolainen
Projektipäällikkö Vientitykki 2018
Puhelin: 0408426757 Sähköposti: sami.savolainen@jcmikkeli.fi

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *