Aluevuosikokous Kouvolassa 8.-10.3.2019

Suomen Nuorkauppakamareiden B -alueen vuosikokous 2019 tarjoaa Sinulle mahdollisuutta kasvattaa osaamistasi myynnin parissa. Kokouksen kantavana teemana on myynti. 

Mitä sana myynti sinussa herättää? Mitä tunnet, kun telemarkkinoija soittaa? Oletko työelämässä tekemisissä myynnin kanssa? Onko sinulla tulostavoitteita? Liittyykö myynti parisuhteeseen, perheeseen? Keväisen maaliskuun viikonlopun aikana muutamme asenteitasi myyntiin. Kaikki myyvät jotain. Mitä Sinä myyt?

Perjantai starttaa Tuija Rummukaisen myyntikoulutuksella, samoin perjantain ohjelmassa on Joose Luukkasen vetämä Myynti-Akatemia ja Pauliina Papusen Kansainvälisyys-Akatemiaan liittyvä mielenkiintoinen yritysvierailu.

Lauantaina luvassa mielenkiintoisia keynote-puheevuoroja, koulutuksia ja selvitelläänhän silloin myös alueen puhekilpailumestaruus. Lauantai päättyy huikeaan palkintogaalaan, jossa palkitaan viime vuoden tekijöitä.

Aluevuosikokouksen rekisteröinti päättyy 24.2., joten mikäli mielit mukaan, toimi nopeasti ja rekisteröidy kokoukseen jo tänään!

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *