Tuottava Idea-kilpailu käynnissä!

Suomen Nuorkauppakamari järjestää yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa Tuottava Idea kilpailun. Kilpailuun voi osallistua mikä tahansa tuotteeseen, palveluun, tuotantomenetelmään, liikeideaan tai muuhun yritystoimintaa edistävään toimenpiteeseen liittyvä idea. Idea saa olla enintään kolme vuotta vanha ja sen tulee olla jo tuottavassa käytössä. Sarjoja on kolme: yrityssarja, joka on kaikille avoin, yhteiskunta sarja, joka on tarkoitettu julkiselle puolelle ja Start-Up sarja, joka on suunnattu nimensa mukaisesti Start-Up genrelle. Start-Up sarjassa myös tuotteistamisvaiheessa olevat ideat hyväksytään. 

Jokaisella kamarilla on oma yhteyshenkilö, jolle voi ehdottaa jotakin yritystä tai yhteisöä kilpailuun. Yhteyshenkilö tarkistaa aluekilpailupäälliköltä onko kukaan kiinnittänyt ko. yritystä ja mikäli ei ole, niin se varataan teidän kamarillenne. Varauksen jälkeen ehdokas ja yritys tekevät yhteistyössä hakemuksen (tuottavaidea.fi -sivustolla) ja se jätetään kilpailuajan puitteissa 31.3.2019 mennessä. Alueellinen palkintoraati kokoontuu kilpailuajan jälkeen ja valitsee sarjojen voittajat. Alueellinen voittaja selviää touko-kesäkuussa pidettävässä palkintotilaisuudessa. 

Ehdotusten määrää ei ole rajattu, joten yrityksiä kannattaa nyt katsoa tuottava ideaa silmällä pitäen, jokaisella paikkakunnalla on uusia innovatiisia ratkaisuja, joita yritykset/yhteisöt ovat ottaneet käyttöön. Projekti on helppo toteuttaa ja sitä kautta voi saada hyviä kontaktointeja alueen yrittäjiin. Ideoita haetaan ensisijaisesti B alueelta, mutta jos tiedät jonkun yrityksen/yhteisön B:n ulkopuolelta niin aluekilpailupäälliköt tekevät tiivistä yhteistyötä niin tämäkään ei ole ongelma.

Kansalliset voittajat saavat 60 000 euron edestä näkyvyyttä.

Mikäli sinulla on tällainen yritys mielessä ole yhteydessä kamarinne pressaan tai aluekilpailupäällikköön Tuomo Leinonen, tuomo.leinonen@jci.fi, 045 277 4907

Nostetaan hyvät ideat esiin, jotta ne saa ansaitsemansa huomion!

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *