Uudistunut TOYP Suomi-kilpailu on käynnissä!

Vuoden Nuori Menestyjä on nyt TOYP Suomi, eli kilpailu on saanut alkuperäisen nimensä takaisin (Ten Outstanding Young Persons). TOYP Suomi -kilpailun tavoitteena on löytää 18-40-vuotiaita henkilöitä, jotka nuoresta iästään huolimatta ovat saavuttaneet omalla sarallaan jotakin ainutlaatuista; sellaista, joka hyödyttää yhteiskuntaa, kansakuntaa tai maailmaa. Tai henkilöitä, jotka omalla esimerkillään ja henkisellä kasvullaan innostavat muita ihmisiä. Kilpailuaika on 1.4.-31.5.2019.

Me haluamme nostaa esiin menestystarinoita, ihmisiä ja unelmia, sekä antaa inspiraatiota muille matkalla kohti tavoitteitaan. Haluamme mahdollistaa sen, että suomalainen osaaminen saa loistaa myös maailmalla, joten Suomen TOYP-kisan voittajat lähtevät edustamaan Suomea kansainvälisille areenoille.

Nyt etsitään Suomen parhaita edelläkävijöitä seuraavissa kategorioissa:

– Liike-elämä ja talous

– Politiikka, lainsäädäntö ja hallinto

– Akateeminen maailma

– Kulttuuri

– Eettinen ja ympäristöjohtaminen

– Maailmanrauhan edistäminen

– Humanitaarinen ja vapaaehtoistoiminta

– Tiede ja teknologia

– Henkilökohtainen kasvu

– Lääketiede

Ilmianna ehdokkaasi ja lue lisää kilpailusta täältä.

Lisätietoa kilpailusta saat myös aluekilpailupäälliköltä Hanna Pikkaraiselta, hanna.pikkarainen(at)jci.fi tai p. 044 575 5868

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *