Alueen Tuottava Idea-kilpailu on ratkennut

Suomen Nuorkauppakamareiden Tuottava Idea-kilpailun alueellinen kilpailu on saatu päätökseen ja voittajat on valittu.

Alueellisessa kilpailussa käytiin tänä vuonna erittäin tiukka taisto Tuottava Idea 2019- kilpailun alueellisesta voitosta. Hakemuksia saapui runsaasti ja kilpailun tuomareilla oli kova työ arvioida kilpailijat ja valita voittajat. Tiukin kilpailu käytiin Start Up-sarjassa, jossa voitto ratkesi 0,5 pisteen marginaalilla voittajan hyväksi.

Alueellisen kilpailun  Tuottava Idea 2019- voittajat ovat:

Start Up- sarja: NWB Finland Oy

Yritys-sarja: Lakumesta Oy

Yhteiskunnallinen sarja: Itä-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Suomen Nuorkauppakamareiden alue B:n puolesta kiitämme kaikkia kilpailijoita, tuomareita sekä muita taustavaikuttajia tämän vuoden alueellisesta kilpailusta.

Tuottava Idea 2019 -kilpailun kansalliset voittajat julkistetaan palkintojenjakotilaisuudessa 29.5.2019 Helsingissä.