Alueen Rapujuhlat ja debattikoulutus Hämeenlinnassa 27.7.

Hämeenlinnan Nuorkauppakamari toivottaa kaikki tervetulleeksi alueen rapujuhliin ja rapugolffiin lauantaina 27.7.2019. Päivän ohjelmaan mahtuu seuraavat kokonaisuudet ja illalla juhlitaan alueen rapujuhlien merkeissä. Rapugolf 2019 Golfkilpailuun (18-reikää) mahtuu mukaan 60 pelaajaa ja se toteutetaan peräkkäislähtönä Hattula golfin kentällä Hattulassa. Lounasta nautitaan klubilla ja aurinkoiset kamarilaiset kiertävät kenttää virvokeautolla kisan aikana, jotta jano ei pääse yllättämään kisaajia. Oheisohjelmaa seuralaisille ja heille, jotka eivät golfaa Mikäli golf ei ole lajisi, lähde Tuuli-Elinan mukaan aktiivimatkalle, jossa pääset testaamaan lajeja kuten, mini golf, laser ammunta ja parkour! Tässä seurassa aika ei käy pitkäksi! Aluedebattikoulutus Alueen debattikoulutus järjestetään samaan aikaan ja koulutusta vetää Marko Paasu, joka on valittu vuoden 2018 parhaaksi debatoijaksi. Debatti on uudistunut ja tämä on erinomainen tilaisuus tutustua uusiin sääntöihin ja debatin saloihin. Rapujuhla 2019 Rapujuhlissa on luvassa 4 ruokalajin illallinen, hyvää juomaa, mahtavaa seuraa sekä yllättäviä käänteitä. Tarkemmat tiedot löydät facebookista Ilmoittautumiseen pääset tästä Päivän ohjelmaan mahtuu seuraavat kokonaisuudet ja illalla juhlitaan alueen rapujuhlien merkeissä. Rapugolf 2019 Golfkilpailuun (18-reikää) mahtuu mukaan 60 pelaajaa ja se toteutetaan peräkkäislähtönä Hattula golfin kentällä Hattulassa. Lounasta nautitaan klubilla ja aurinkoiset kamarilaiset kiertävät kenttää virvokeautolla kisan aikana, jotta jano ei pääse yllättämään kisaajia. Oheisohjelmaa seuralaisille ja heille, jotka eivät golfaa Mikäli golf ei ole lajisi, lähde Tuuli-Elinan mukaan aktiivimatkalle, jossa pääset testaamaan lajeja kuten, mini golf, laser ammunta ja parkour! Tässä seurassa aika ei käy pitkäksi! Aluedebattikoulutus Alueen debattikoulutus järjestetään samaan aikaan ja koulutusta vetää Marko Paasu, joka on valittu vuoden 2018 parhaaksi debatoijaksi. Debatti on uudistunut ja tämä on erinomainen tilaisuus tutustua uusiin sääntöihin ja debatin saloihin. Rapujuhla 2019 Rapujuhlissa on luvassa 4 ruokalajin illallinen, hyvää juomaa, mahtavaa seuraa sekä yllättäviä käänteitä. Tarkemmat tiedot löydät facebookista Ilmoittautumiseen pääset tästä

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *