Ilmoittaudu Alueakatemiaan ja BAM-kilpailuun Kouvolassa 24.8. nyt!

Alueakatemia on puheenjohtajien ja valmistautuvien puheenjohtajien koulutus. Samana iltana pidetään BAM-kilpailu eli B-Alueen mestaruuskilpailu. Puheenjohtajien ja valmistautuvien puheenjohtajien kouluttautuessa saavat muut nuorkauppakamarilaiset mahdollisuuden verkostoitua ja viettää laatuaikaa toistensa kanssa. Koulutuksen oheistoiminta sisältää heittäytymiskoulutusta sekä ihonhoitoa. Kouvolassa samana päivänä on myös Sadonkorjuu -tapahtuma, joka täyttää kävelykatu Manskin myyjillä sekä Kouvola Pride -tapahtuma, jossa voi osallistua sateenkaarikulkueeseen. Tätä tilaisuutta viettää loppukesäinen päivä loistoseurassa, hauskalla ohjelmalla höystettynä, ei kannata missata!

B-alueen leikkimielisessä mestaruuskilpailussa selvitetään, mistä kamarista löytyvät ne rohkeimmat, fiksuimmat ja ryhmähenkeä omaavimmat kamarilaiset.

• Kilpailuun osallistutaan neljän hengen joukkueina.
• Mestaruuden voi voittaa vain B-alueen kamari, mutta joukkueissa saa olla lisävahvistuksena myös muiden alueiden kamarilaisia (tai seuralaisia).
• Kilpailu käydään pääsoin ulkona, mutta säiden heittäytyessä ihan hirmuisiksi ratkaistaan mestaruus sisätiloissa.
• Kyseessä ei ole vain yksi laji vaan useampi, joka toimii rasti -periaatteella. Voiton voi saavuttaa tekemällä yhteistyötä, olemalla fiksu ja nopea sekä omaamalla hieman tuuria.
• Pukeutumalla BAM-kisaan Pride-teeman mukaisesti saatte lisäpisteitä

Tapahtumaan ovat erittäin lämpimästi tervetulleita osallistumaan kaikki nuorkauppakamarilaiset, aina jäsenistä ja koejäsenistä senaattoreihin ja kunniajäseniin. Myöskin avecit ovat tervetulleita, mutta huomioithan, että iltaohjelma ei sovellu perheen pienimmille.

Hinta: 35 €, sis. lounas, aamu- ja iltapäiväkahvit, ohjelma (puheenjohtajien ja valmistautuvien puheenjohtajien osalta Alueakatemia, muilla oma ohjelma), BAM-kilpailu ja iltaohjelma (omat lisäeväät sallittu).

Ilmoittaudu tapahtumaan tästä.

Alustava ohjelma:
Paikka: Nuorten Paikka, Kouvolan keskusta

Aikataulu:
9.30 Aamukahvit
10.00 Alueakatemia PRES + DP / MUUT: Heittäytymiskoulutus
12.00 Lounas
13.00 Alueakatemia PRES + DP/ MUUT: Ihonhoitoa sekä hauskaa yhdessä tekemistä
15.30 Iltapäiväkahvit
16.00 BAM-kilpailu
18.00 Voittajien julkistus ja illanvietto – ohjelmassa vapaata hengailua ilman tarkempaa agendaa

Tervetuloa viettämään mukavaa kesäpäivää Kouvolaan!