Supervoimii 2020 – Alue B:n hallitusakatemia 29.11.-1.12.

Hallitusakatemian viikonlopun teemana on löytää alueen kamareiden sekä kamareiden tekijöiden supervoimat. Supervoimii tullaan käyttämään niin kamaritasolla kuin alueellakin röyhkeästi hyväksi, kun ensi vuonna rakennetaan SuperBeetä! Nyt kannattaa ehdottomasti heittää vanhat ennakkoluulot siitä että hallitusakatemian olisi vain lauantain mittainen pikakoulutus, sillä tänä vuonna hallitusakatemia tarjoaa tuleville hallituksille eväitä jo perjantaina! Ei kannata siis missata perjantain osuutta vaan kerätä porukka kasaan ja suunnata jo silloin Tervakoskelle.

TULE RAKENTAMAAN YHTEISTÄ SUPERBEETÄ!

Hallitusakatemia on koulutusviikonloppu, joka on tarkoitettu kaikille Nuorkauppakamarin viroissa toimiville, jossa saat virkakohtaisista koulutuksista konkreettista oppia ensi vuoden tehtävän menestyksekkääseen hoitamiseen. Tapaat kollegoita muista kamareista ja voit vaihtaa ajatuksia sekä ideoita heidän kanssaan. Viikonlopun aikana saat oppia myös hallitustyöskentelyyn omassa kamarissasi, tutustut aluetiimiin ja kuulet mitä Nuorkauppakamarissa tapahtuu ensi vuonna alueella B.

TAPAHTUMAPAIKKA

Hallitusakatemia järjestetään Tervakosken Tervaniemessä. Historiaa huokuva kartano on alunperin rakennettu Tervakosken paperitehtaan johtajan rouvan kesähuvilaksi, ja viime aikoina se on toiminut kongressikeskuksena palvellen mm. Nokian Dream Teamia. Yhteiset koulutukset ja ruokailut järjestetään Tervaniemen päärakennuksessa. Majoittuminen tapahtuu alueen viihtyisissä 6-7 hengen mökeissä, jotka sijaitsevat aivan päärakennuksen vieressä. Mökit jaetaan kamareittain, jolloin ensi vuoden suunnittelu on helppo aloittaa jo iltagaalaan valmistautumisen yhteydessä. Illan ohjelma on väljä, joten gaalaan ei tarvitse kiirehtiä! Käytössämme on viikonlopun ajan myös “rantamökki” koulutustiloineen. Sauna lämpiää perjantaina, ja tila on käytössämme vapaan seurustelun merkeissä molempina iltoina. Rekisteröidy mukaan hallitusakatemiaan tästä >>>