Vientitykki

Suomen Nuorkauppakamarit ry:n B-alueen kamarit ovat järjestäneet Vientitykki-kilpailua jo vuodesta 1984. Kilpailussa haetaan kansainvälisesti menestynyttä yritystä kokoon katsomatta. Palkinto perustettiin huomion kiinnittämiseksi viennin tehostamiseen ja merkitykseen. 

Kilpailualue: Hamina, Heinola, Hämeenlinna, Imatra, Kouvola, Kotka, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Mäntsälä, Pieksämäki, Riihimäki ja Savonlinna.

Kilpailuaika on 1.5.-31.8.2019. Täytä kilpailuhakemus. 

Vientitykki-kilpailun voittaja saa arvostetun Vientitykki-palkinnon sekä yhden paikan yhteistyökumppanimme Fintran Managing Global Key Accounts -koulutukseen (arvo 3 500 €). Vientitykki-palkinnon voittaja julkaistaan Vientitykki: Tähtäimessä kasvu -seminaarin yhteydessä 10.9.2019. 

Vientitykki: Tähtäimessä kasvu -seminaari

  Huippupuhujia, vientitarinoita, tietoa ja vuoden Vientitykki-kilpailun voittajan julkistaminen! Vuoden mielenkiintoisin seminaari kaikille viennistä kiinnostuneille!  

Varaa paikkasi Vientitykki: Tähtäimessä kasvu -seminaariin tästä. 

Haluaisitko varata ständipaikan seminaarista? Ota yhteyttä kilpailupäällikköön (yhteystiedot alla)! 

Vientitykki

Projektin tarkoituksena on innostaa yrityksiä vientiin ja nostaa esiin hyviä esimerkkejä vientiyrityksistä. Sillä haetaan vuosittain palkittavaa yritystä ja / tai henkilöä. Vientitykki-palkinnon saajan valinnassa huomioidaan yrityksen aikaisempi vientitoiminta, viennin jatkuvuus ja toiminnan kannattavuus, uudet aluevaltaukset, uudet tuotteet, vietyjen tuotteiden määrä ja laatu, viennin Suomea tunnetuksi tekevä arvo ja viennin muu julkisuusarvo. Vuosittain jaetaan vain yksi palkinto. Samasta ansiosta jaetaan palkinto vain kerran. Palkintoraati voi harkintansa mukaan jakaa kunniamainintoja.

Vuonna 2019 projektia uudistetaan ja viennin mahdollisuuksia halutaan tuoda entistä näkyvämmin esiin. Syksyllä järjestetään vientiaiheinen seminaari, jolla tuodaan esiin esimerkkejä viennin tekijöiltä. Seminaarin yhteydessä palkitaan vuoden Vientitykki.

Seminaari järjestetään tiistaina 10.9.2019 Mikpoli-salissa (Patteristonkatu 2, Mikkeli).

Varaa paikkasi Vientitykki: Tähtäimessä kasvu -seminaariin tästä. 

Lisätietoja:

Irina Kujanpää
Projektipäällikkö Vientitykki 2019, alue B
Puhelin: 040 706 2224
Sähköposti: irina.kujanpaa@jci.fi

Yhteistyössä