Yhteistyökumppanit

tykkimäki

 

 

 

Tykkimäki

Alue B:n pääyhteistyökumppani

Riemulla ei ole rajoja, kun vauhtia ja iloa tarjoavat huiman hauska Tykkimäen huvipuisto, villi vesipuisto Aquapark ja sisäaktiviteettipuisto Actionpark. Kesäisen huvipuiston siisti ja turvallinen ympäristö kutsuu iloiseen hauskanpitoon. Erilaiset ravintolat ja kioskit tarjoavat purtavaa joka makuun.

Huvipuiston tuntumassa Käyrälammen rannalla sijaitsevassa Aquaparkissa vesipeuhaajat pääsevät omaan elementtiinsä. Siellä viiletetään vesiliukumäissä, pulikoidaan altaissa ja rentoudutaan saunassa. Aquaparkin kanssa samalla alueella oleva Tykkimäki Camping tarjoaa rauhallisen yösijan vauhdikkaan päivän päätteeksi. Leirintä- ja retkeilyalueella on hyvät palvelut ja monipuolisesti majoitusvaihtoehtoja.

Prisma-keskukseen avattu Actionpark on täynnä liikunnan riemua ympäri vuoden. Jopa 25 erilaista liikunnallista aktiviteettia takaavat, että hauskaa puuhaa riittää kaikenikäisille. Actionparkissa voi viettää myös synttäreitä ja varata valmiit tarjoilut vauhdikkaisiin juhliin.

Helpointa hauskanpito on Park Hopper -rannekkeella, sillä sama ranneke käy huvipuistoon, Aquaparkiin ja Actionparkiin. Loiki mielin määrin puistosta toiseen. Vaihtoehtoina on yhden tai kahden päivän rannekkeet. Osta liput ja rannekkeet edullisimmin ennakkoon Nettikioskista: nettikioski.tykkimaki.fi.

www.tykkimaki.fi

www.facebook.com/tykkimaki/

instagram.com/tykkimaki

youtube.com/kustijakerttu

 

Kymenlaakson_Kauppakamari

 

 

 

 

Kymenlaakson Kauppakamari – Vahva vaikuttaja

Kauppakamarit ovat yritysten ja liike-elämän etujärjestöjä, joiden tavoitteena on valvoa elinkeinoelämän yhteisiä etuja ja toimia yritysten toimintaedellytysten parantamiseksi niin alueellisesti, valtakunnallisesti kuin kansainvälisestikin.

Kymenlaakson kauppakamari:

  • Edistää elinkeinoelämän toimintaedellytyksiä, yrittäjyyttä, tervettä kilpailua, kansainvälistymistä ja markkinataloutta toiminta-alueellaan Kymenlaaksossa.
  • Valvoo toiminta-alueensa elinkeinoelämän etuja sekä edistää elinkeinoelämän ja viranomaisten välistä yhteistoimintaa.
  • Tekee aloitteita ja antaa viranomaisille lausuntoja elinkeinoelämää koskevissa asioissa.
  • Harjoittaa tiedotus-, julkaisu-, koulutus-, neuvonta- ja tutkimustoimintaa yritystoiminnan edistämiseksi.
  • Hoitaa kauppakamarilaissa sille annetut julkiset tehtävät.

http://www.kymichamber.fi/

 

Hämeen kauppakamari

 

 

 

Hämeen Kauppakamari – Vahva alueellinen vaikuttaja

Hämeen kauppakamarin työssä korostuu vahva alueellinen rooli. Hämeen maakuntien on oltava riittävän vahvoja aluehallinnossa ja maakunnissa on oltava vahvat kuntarakenteet.

Hämeen kauppakamarin tavoitteena on olla tehokkain ja kiinnostavin elinkeinoelämän järjestö toiminta-alueellaan. Tähän tavoitteeseen pääsemme siten, että

  • keskitymme vaikuttamistyössä niihin asioihin, jotka parantavat alueemme yrityksien kilpailukykyä ja alueen vetovoimaa
  • teemme työmme sitoutuneesti, jäsenistön odotuksiin vastaten

Hämeen kauppakamarilla on painopistealueillaan, luottamushenkilöidensä ja jäsenyhteisöjensä ansiosta

  • paras alueellinen elinkeinoelämän asiantuntemus
  • kattavin yritysverkosto sekä
  • tehokkain alueellinen edunvalvontaorganisaatio.

Hämeen kauppakamarin toiminta-alueeseen kuuluvat Päijät-Hämeen maakunta, Kanta-Hämeen maakunnasta Hämeenlinnan ja Forssan seutukunnat sekä Keski-Suomesta Kuhmoinen. Kauppakamari toimii 18 kunnan alueella.

http://www.hamechamber.fi/etusivu

 

Adpro_40_logo

 

 

 

Adpro – Markkinointi- ja mainostoimisto

Adpro on 1977 perustettu täyden palvelun markkinointi-ja mainostoimisto. Tuotamme eri kanaviin ideoita, visuaalisuutta ja sisältöä, joka todella myy! Palveluina mm. markkinoinnin suunnittelu, graafinen suunnittelu, yritysilmeet, viestintä ja tiedotus, yritysvideot ja animaatiot, verkkosivustot ja -kaupat, messut ja tapahtumat sekä myyntivalmennukset.

Adpro – Uutta sykettä myyntiin!

Tutustu: www.adpro.fi

Soita: Pasi Pasanen 044 577 4011

 

logo_kauppavalmennus

Kauppavalmennus

Kauppavalmennus on lean-valmennusyritys, joka on erikoistunut vähittäiskaupan prosessien tutkimiseen, kehittämiseen ja valmentamiseen. Periaatteemme on yksinkertainen: tutkimme, mikä organisaatiossa on haaskausta ja mikä tuottavaa työtä ja vähennämme jatkuvasti haaskauksen osuutta. Pelkästään hävikkiä vähentämällä säästämme kaupoille 20000-100000€ vuodessa. Samoja periaatteita voi soveltaa millä tahansa alalla ja JC-piireissä olemme tehneet muillekin peruskoulutuksia ja valmennuksia. Me emme tee parantamista, koska silloin tilanne palaa entiselleen heti poistuttuamme, mutta osaamme opettaa sinua tekemään se itse. Parhaat tulokset syntyvät parin tunnin tapaamisista kuukauden välein ja itsenäisestä työstä niiden välillä.

Lean ei ole projekti, vaan asenne. Jos haluat oppia siitä lisää, ole yhteyksissä juha.ketola@kauppavalmennus.com tai 040-5748769, niin katsotaan, miten sitä sovelletaan teillä.