Tuottava Idea -kilpailu on Suomen Nuorkauppakamarit ry:n järjestämä kaikille avoin kansallinen kilpailu, jonka tavoitteena on nostaa esille suomalaisia innovaatioita. Kilpailuaika on 1.3-15.4.2021.

 

Kilpailuun voi osallistua mikä tahansa tuotteeseen, palveluun, tuotantomenetelmään, liikeideaan tai muuhun yritystoimintaa edistävään toimenpiteeseen liittyvä idea, joka on enintään kolme vuotta vanha.

Kilpailussa on kolme sarjaa: yhteiskunta-, yritys- ja startup -sarja.

Idea saa olla enintään kolme vuotta vanha ja sen tulee olla jo tuottavassa käytössä, pois lukien startup -sarjaan osallistuvat ideat. Kilpailuun ideoita voi ilmoittaa kuka tahansa yritys, yhteisö tai yksityishenkilö kilpailun www-sivuilla tuottavaidea.fi.

Kilpailu on kaksiosainen. Ensimmäisen osan päätteeksi valitaan alueiden voittajat kaikista sarjoista, jonka jälkeen kilpailu jatkuu kansalliseen finaaliin. Kansallisessa finaalissa valitaan yhteensä kolme voittajaa, yksi kustakin sarjasta. Finaalin voittajat saavat globaalia näkyvyyttä – voittajayrityksien logot ja voittava idea pääsevät New York Times Squaren valotaululle. Kansallisten sarjojen voittajat pääsevät myös soittamaan Nasdaq OMX Helsinki -pörssin avauskelloa!

Kilpailun suojelijana toimii Suomen Elinkeino- ja Kehitysyhtiöt SEKES ry:n toiminnanjohtaja Jaakko Helenius.

B-alueen kumppaniyrityksenä on henkilökohtaisen ja motivoivan johtajuuden kehittämisen uranuurtaja LMI, jonka edustaja Pekko Häkli kuuluu kilpailun tuomaristoon. Kilpailuun osallistuvat yritykset/ henkilöt saavat räätälöidyn n. tunnin ”oman johtamisen kartoituksen”.

Lisätietoja:
Heli Pitkänen, heli.pitkanen@jci.fi
Aluekilpailupäällikkö

Lue lisää kilpailusta Tuottava Idea -kilpailun sivuilta.