Alue B:lle kaksi uutta senaattoria

Suomen Nuorkauppakamarit sai kaksi uutta senaattoria alueelta B. Senaattorin arvonimi on korkein tunnustus, jonka harrastustoiminnasta voi saada. Se myönnetään henkilölle, joka on ollut jäsenaikanaan esimerkillinen ja aktiivinen nuorkauppakamarilainen.

Marko Paasu Hämeenlinnan Nuorkauppakamarista senaattoriksi #78899

Marko Paasu liittyi nuorkauppakamariin vuonna 2012. Hän on toiminut puheenjohtajuuden lisäksi neljässä eri hallitusvirassa Hämeenlinnan Nuorkauppakamarissa. Alueella B Marko on toiminut aluekoordinaattorina, aluemyyntipäällikkönä ja alueen kansainvälisyyspäällikkönä.

Käytännön tekeminen on aina sytyttänyt ja JC-uransa aikana hän onkin tuonut kotikamariin monia uusia projekteja ja ottanut vastuulleen projektipäällikkyyksiä. Marko on erittäin aktiivinen ja palkittu debatoija ja hän on osallistunut yli 30 alueelliseen, kansalliseen ja kansainväliseen kokoukseen. Hän on hyvin arvostettu ja pidetty JC, joka on aina paikalla auttamassa ja tukemassa. Markon tunnistaa vekkulista hymystä, joka ei hyydy projektien keskellä silloinkaan, kun on painettu 24/7.

Jussi Ahoselle Lahden Nuorkauppakamarista senaattorin arvo #78897

Jussi on ollut jäsen vuodesta 2012 Lahden Nuorkauppakamarissa. Oman kamarin hallitusvirkojen ja lukuisten projektien lisäksi hän on palvellut alueella B aluekoulutuspäällikkönä ja aluekoordinaattorina. Lisäksi hän on toiminut Kouluttaja-Akatemian vetäjänä.

Monet kamarilaiset tuntevat Jussin koulutusten kautta, sillä tämä aktiivisesti koulutuksia kolunnut tehopakkaus on myös auliisti tarjoutunut kouluttamaan kymmenissä koulutuksissa ja jakanut omaa ammatillista koulutusosaamistaan kamareiden ja jäsenten hyväksi Suomessa ja maailmalla. Hän on osallistunut yli 50:een alueelliseen, kansalliseen ja kansainväliseen kokoukseen.

Jussi on palkittu mm. Vuoden nuorkauppakamarilasena, Vuoden kouluttajana ja hänet palkittiin Suomen parhaimpana puheenjohtajana puheenjohtajavuodesta 2019.