Ihan Mikkelistä?

Kevään aikana olemme saaneet huomata, että nuorkauppakamarilaiset ovat joustavaa ja idearikasta sakkia. Eteen tulleet yllättävät tilanteet eivät ole pysäyttäneet toimintaa, vaan on lähdetty innoissaan kehittämään jotain uutta. Mikkelissä lähdettiin yhdistämään paikallisia palveluita ja niiden tarvitsijoita.

Mikkelin Nuorkauppakamarin visio on olla ”Aktiivisin ja rohkein Mikkelin alueen suunnannäyttäjä”. Arvot, joiden mukaan he tekevät toimintaansa ovat ”Kiinnostu. Kokeile. Kehity” ja ”1+1>2”. Näistä lähtökohdista Mikkelin Nuorkauppakari lähti nopeassa aikataulussa avaamaan palvelualustaa, jossa avun- ja palveluntarjoajat kohtaisivat. Tarkoituksena auttaa heitä joille tämänhetkisessä tilanteessa päivittäisten asioiden hoitaminen on muodostunut ylitsepääsemättömän vaikeaksi.

Johtuen tilanteen nopeatempoisuudesta, myös projekti käynnistettiin nopealla aikataululla: ajatus heitettiin ilmoille 17.3. aamupäivällä, ja 19.3. nettisivusto osoitteessa www.ihanmikkelista.fi näki päivänvalon. Palvelua on ollut mahdollistamassa Mikkelin kehitysyhtiö Miksei ja tietenkin timantinkova tiimi: Vuoden 2020 valmistautuva puheenjohtaja Jenni Oksanen, hallituksen tapahtumavastaava Kata Kovanen ja huikeat koejäsenet Joel Maunula sekä Sara Kaijansinkko. Ilman innostavaa porukkaa ympärillä on vaikeaa saada aikaan tuloksia!

Palvelun tarkoitus on toimia hakemistona tarjoten vapaaehtoisten, järjestöjen ja kaupallisten toimijoiden palvelut yhdestä paikasta niille, jotka apua todella tarvitsevat. Palvelu on ilmainen sekä käyttäjille, että palveluntarjoajille. Aktiivisella tiedottamisella palvelu on saavuttanut reilusti yli 1000 kävijää!

Jos haluat kuulla palvelusta lisää, voit olla yhteydessä Mikkeliin Ihan Mikkelistä -palvelun projektipäällikköön Mikko Oksaseen (etunimi.sukunimi(at)jci.fi) ja kysyä lisää.

Mikko Oksanen Projektipäällikkö, Ihan Mikkelistä -palvelu
Mikkelin Nuorkauppakamari ry,
Aktiivisin ja rohkein Mikkelin alueen suunnannäyttäjä

Blogiteksti on kokonaisuudessaan luettavissa Mikkelin Nuorkauppakamarin nettisivuilla, kamarin omasta blogista.