#koronaeipysäytä

Elämme mielenkiintoisia aikoja, sillä voimme vain arvailla miten kauan poikkeustila kestää, ja mitkä ovat sen lopulliset vaikutukset. Uuden edessä innovaatioille on tilaa ja ihmiset ovat yhdistäneet voimansa auttaakseen muita. Tämän hetkinen tilanne on asettanut niin elinkeinoelämän kuin perhe-elämänkin uusien haasteiden eteen.

Nuorkauppakamarit ympäri Suomen ovat halunneet olla mukana auttamassa paikallisia toimijoita selviämään koronakriisissä. Vaikka emme vielä tiedä lopullisia vaikutuksia, on kuitenkin selvää että yrittäjät tulevat kärsimään taloudellisia tappioita liiketoiminnassaan. Alueen kamarit ovat nopealla aikataululla pyrkineet vastaamaan yhteisön tarpeisiin ja kannustavat muitakin osallistumaan talkoisiin.

Alueen kamareiden tempauksiin voit tutustua oheisten linkkien kautta. Muistathan myös vinkata tutuillesi ja levittää sanaa!

Hämeenlinnan Nuorkauppakamari

Tulevaisuutta Turvaamassa -kampanja toteutetaan somessa ja sen tarkoituksena on muistuttaa kaikista niistä asioista, joita paikalliset yritykset ja yrittäjät mahdollistavat alueella sekä haastaa kaikki mukaan tukemaan heitä. Jokainen voi osallistua jakamalla omia yrittäjiä ja yrityksiä tukevia tekoja tunnisteella #tulevaisuuttaturvaamassa

Mikkelin Nuorkauppakamari

Ihan Mikkelistä -palvelualustaan on palveluntarjoajien ja vapaaehtoisten mahdollista jättää yhteystietonsa. Tällä hetkellä erityisesti toivotaan, että palveluun rekisteröityvät sellaiset tahot, jotka pystyvät auttamaan niitä joilla on hankaluuksia esimerkiksi kaupassa käymisessä. Palvelu on ilmainen sekä käyttäjille, että palveluntarjoajille. Palvelua on ollut mahdollistamassa Mikkelin Kehitysyhtiö Miksei. Palvelu löytyy osoitteesta www.ihanmikkelista.fi!

Lahden Nuorkauppakamari

Auta paikallista yrittäjää -ryhmässä paikalliset yrittäjät ja yritykset voivat kertoa toiminnastaan ja mainostaa palveluitaan.

Riihimäen-Hyvinkään Seudun Nuorkauppakamari

Auta paikallista yrittäjää -ryhmässä paikalliset yrittäjät ja yritykset voivat kertoa toiminnastaan ja mainostaa palveluitaan.

Imatran Nuorkauppakamari

KEHY on avannut karanteenikauppa.fi -nimisen sivuston, jossa pääsee tutustumaan paikallisten yritysten tarjontaan ja tarjouksiin. Imatran Nuorkauppakamari on halunnut nostaa tämän alustan esiin, ja mainostaa sitä omilla kanavillaan.

Kouvolan Nuorkauppakamari

Helpotusta lapsiperheille on luvassa maanantaista lähtien, kun yhdessä Mannerheimin Lastensuojeluliiton Kaakkois-Suomen piirin kanssa tehty ePuuhakirja näkee päivän valon. ePuuhakirja toteutetaan 23.3.-9.4.2020 välisenä aikana, ja siinä seikkailevat Kouvolan Nuorkauppakamarin ja MLL Kaakkois-Suomen piirin maskotit; apina Konu ja hänen ystävänsä pöllö Möllö Pöötinen.

Kansallinen kilpailu Tuottava Idea, alue B

Kilpailu jatkuu normaalisti 30.4.2020 saakka. Kilpailuhakemuksen voi täyttää netissä sivujemme kautta https://www.tuottavaidea.fi/hakemus/

Kuten sanottu, tämän hetken tilanne vauhdittaa uusia innovaatioita, ja nyt niitä voi nostaa Tuottava Idea-kilpailun avulla myös esiin! Hyvä vinkki on ottaa yhteys esimerkiksi kamarin toiminta-alueen elinkeinoyhtiöön ja kysyä uusista innovaatioista!