Tuottava Idea-kilpailun muuttunut aikataulu

Tuottava Idea -kilpailun osallistumisaikaa pidennetään!

Vallitsevan tilanteen vuoksi Tuottava Idea -kilpailun kilpailuaikaa on pidennetty 30.6.2020 saakka. Tällä halutaan varmistaa, että kaikilla halukkailla on mahdollisuus osallistua kilpailuun. Näin saatte siis lisää aikaa täyttää kilpailuhakemuksen riittävän ajan kanssa nykytilanteen luoman kiireen sijaan!

Kilpailuajan pidentäminen vaikuttaa myös kisan muuhun aikatauluun. Alueiden voittajat valitaan elokuussa ja kansallinen palkintojenjakotilaisuus järjestetään tiistaina 6.10.2020 klo 9:00 Nasdaq, Pörssitalo, Helsinki.

Tuottava Idea -kilpailu on Suomen Nuorkauppakamarit ry:n ja kilpailun yhteistyökumppaneiden järjestämä innovointikilpailu. Kilpailun avulla haluamme nostaa esille suomalaisia enintään kolme vuotta vanhoja innovaatioita. Kilpailun palkintoina ovat muun muassa mainos New Yorkin Times Squarella ja Nasdaq OMX Helsinki -pörssin avauskellon soittaminen!

Kilpailuun voi osallistua mikä tahansa tuotteeseen, palveluun, tuotantomenetelmään, liikeideaan tai muuhun yritystoimintaa edistävään toimenpiteeseen liittyvä idea, joka on enintään kolme vuotta vanha.

Kilpailuun osallistuminen tapahtuu kilpailun verkkosivuilla: https://www.tuottavaidea.fi/hakemus/

Onnea kilpailuun!