Vuoden 2020 Alue B Vientitykkiä etsitään jälleen!

Suomi elää viennistä, ja siksi Suomen Nuorkauppakamarit ry:n B-alueen kamarit ovat järjestäneet Vientitykki-kilpailua jo vuodesta 1984. Kilpailussa haetaan kansainvälisesti menestynyttä yritystä kokoon katsomatta. Alkujaan palkinto perustettiin huomion kiinnittämiseksi viennin tehostamiseen ja merkitykseen.

B:n oma kilpailu

Vientitykki-kilpailualue noudattaa B-alueen rajoja (Hamina, Heinola, Hämeenlinna, Imatra, Kouvola, Kotka, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Mäntsälä, Pieksämäki, Riihimäki-Hyvinkää ja Savonlinna). Projektilla haetaan vuosittain palkittavaa yritystä ja /tai henkilöä. Vientitykki-palkinnon saajan valinnassa huomioidaan yrityksen aikaisempi vientitoiminta, viennin jatkuvuus ja toiminnan kannattavuus, uudet aluevaltaukset, uudet tuotteet, vietyjen tuotteiden määrä ja laatu, viennin Suomea tunnetuksi tekevä arvo ja viennin muu julkisuusarvo.

Kilpailuaika on 1.6. – 11.10.2020

Vuosittain jaetaan vain yksi palkinto, ja samasta ansiosta jaetaan palkinto vain kerran. Palkintoraati voi kuitenkin harkintansa mukaan jakaa kunniamainintoja. Edelliset voittajat eivät voi siis enää osallistua kilpailuun. Listaus edellisistä voittajista löytyy: https://b.nuorkauppakamarit.fi/vientitykki/aikaisemmin-palkitut/ Tästä pääset täyttämään ilmoittautumislomakkeen.

Yhteistyökumppaniksi?

Vuoden 2020 Vientitykki kilpailuun etsitään sopivia yhteistyökumppaneita. Kumppanuuspaketit voidaan räätälöidä teidän tarpeiden mukaisiksi, joten kannattaa tarttua tilaisuuteen mahdollisimman nopeasti ja ottaa kaikki hyöty irti kilpailusta! Vientitykki kilpailun voittaja tullaan palkitsemaan Lahdessa pidettävän Sijoittajaseminaarin yhteydessä 29.10.2020.

Onko sinulla yritys tai työskenteletkö yrityksessä jonka kohderyhmää ovat vientiyritykset? Työskenteletkö vientiyrityksessä? Haluatko tuoda esiin viennin hyötyjä ja mahdollisuuksia? Haluatteko vaikuttavan kanavan markkinointiin? Etsittekö potentiaalista työvoimaa tai sidosryhmiä? Kaipaatteko lisäpotkua uudelle ideallenne tai tuotteellenne? Haluatteko päästä kertomaan toiminnastanne? Lisätietoja: Hanna Mattila ja Miia Hovilainen Vientitykki 2020 projektipäälliköt Sähköposti: hanna.mattila@jci.fi tai miia.hovilainen@jci.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *