Vuoden 2020 Vientitykki on valittu

Onnea SELKA Oy, Vientitykki 2020!
Tämän vuoden Vientitykki -kilpailun voittaja julkistettiin Lahden Nuorkauppakamarin järjestämässä Sijoittajaseminaarissa torstaina 29.10. Lahden Wanhalla Walimolla.
Tänä vuonna voittajan valinnassa vaikutti erityisesti yrityksen uusi aluevaltaus sekä uusi tuote, joka vastasi etätyöntekijöiden tarpeisiin koronakriisin keskellä. Valinnassa huomioitiin myös poikkeusvuoden aikana onnistunut kasvu ja vietyjen tuotteiden määrä sekä laatu. SELKA Oy valmistaa toimistokalusteita tilaustuotteina ja yritys on hakenut tuotteelleen myös Design from Finland -merkkiä, jonka ansiosta tuotteiden vienti markkinoi Suomea muulle maailmalle.
Kun muut yritykset lomauttivat ja lopettivat markkinoinnin, tämän vuoden 2020 Vientitykki painoi kaasua ja investoi mainontaan. ”Jos tavoittelee useampia maita, on turha yrittää mainostaa kympeillä per päivä”, SELKA Oy:n toimitusjohtaja Juha Nevalainen sanoo.
Viennin osuus uudesta liiketoiminnasta on noin 50%, ja yritys pyrkii laajenemaan seuraavaksi Aasiaan, Lähi-Itään ja Kanadaan. Tämän yrityksen verkkosivustolla on vieraillut henkilöitä lähes 150 maasta ja merkittävät digimarkkinoinnin kampanjat ovat tavoittaneet yli 5 miljoonaa ihmistä ympäri Eurooppaa.
Kuvassa vasemmalta alue B:n Aluejohtaja 2020 Aleksi Tolvanen, SELKA Oy:n toimitusjohtaja Juha Nevalainen ja Vientitykki kilpailupäällikkö Miia Hovilainen