Yhteistyökumppani Toisintekijät Oy

Alue B:n Toisintekijät-palkintogaala järjestetään etäyhteyksien avulla 4.4.2020 klo 19.00 alkaen. Ennen varsinaista gaalaa haluamme nostaa esiin yhteistyökumppaneitamme, jotka ovat olleet mukana mahdollistamassa tätä toteutusta. Ensimmäisenä esittelemme maailman parhaiden tyyppien valmentajat Otherways – Toisintekijät Oy:n!

Otherways/ Toisintekijät oy on monipuolinen yritysten ja organisaatioiden valmennustalo, jossa keskiössä ovat itsetuntemuksen, vuorovaikutuksen, ammatti-identiteetin ja ajattelun sekä asenteen tarkastelu ja vahvistaminen. Heidän valmentajat ovat pitkänlinjan terapeuttisen ihmistyön ammattilaisia ja työskentelyn viitekehys rakentuu ratkaisukeskeisyyden, narratiivisuuden, voimavarakeskeisyyden ja dialogisuuden pohjalta.

Minkälaiseen toisintekemiseen nimi viittaa? Toisintekemisen pohjalla on viitekehyksen lisäksi käytännön työote. Toisintekijät tarjoavat palveluitaan yhdistelemällä erilaisia työskentelymenetelmiä: koulutusta, valmennusta, coachausta ja työnohjausta monipuolisiksi kokonaisuuksiksi. Työskentelyn lähtökohta on positiivinen; onnistumisten analysointia, niiden etsintää ja vahvistamista. Toimijuutta vahvistamalla avataan solmuja, kirkastetaan tavoitetta, ajatellaan uudella tavalla ja tehostetaan tulosta!

Käy lukemassa lisää heidän nettisivuiltaan.

Toisintekijät Oy on tehnyt tulevaisuuden rakentamisen kyselyn, jonka avulla rakennetaan yhdessä parempaa huomista. Kyselystä koostetaan askelmerkkejä paremman tulevaisuuden rakentamiseen, jotka voidaan jakaa vinkkeinä meille kaikille.
Olethan mukana luomassa uutta, parempaa ja kestävämpää huomista ja osallistut kyselyyn tästä!